Nissan introduce doua noi motorizari pentru Qashqai+2

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 19.12.2008
Pentru a atrage noi clienti in vremuri de criza, Nissan lanseaza o motorizare diesel si una benzina pentru Qashqai+2.

Esential

5.7 litri la 100 de kilometri este consumul mediu inregistrat de versiunea 1.5 litri diesel introdusa pe Qashqai+2

In conditiile in care vanzarile de automobile scad vertiginos si in Europa, Nissan incearca sa faca mai atractive modelele sale cu noi motorizari, mai economice si mai puternice. Japonezii vor introduce doua noi motoare pentru Qashqai+2, varianta cu 7 locuri a crossover-ului care inca nu s-a lansat la noi in Romania.

Noile motorizari vin sa impace si fanii diesel si fanii benzina, Nissan oferind un propulsor de 1.6 litri si 115 cai putere si unul de 1.5 litri dci de 103 cai.

Cum era de asteptat, solutia mai economica este dieselul cuplat la o transmisie manuala in sase trepte, care se poate lauda cu un consum mediu de 5.7 litri la 100 de km si cu un sprint de la 0 la 100 de km/h in 13.3 secunde.

De cealalta parte, unitatea pe benzina cuplata la o transmisie manuala cu cinci trepte inregistreaza un consum de 7 litri la 100 de km si un sprint de la 0 la 100 de km/h in 12.9 secunde.

via | CarScoop

Comentarii (5)

  • 1.6-115
    asta numai motor nou nu e.....
    0 0
  • FLORIN
    FRUMOS...
    De ce NU...?...Asteptam...Comentati problema PRETURILOR...
    Idei are toata lumea...
    0 0
  • 1.5 DCI 105 CP
    astea sunt noutati pt. necunoscatori...
    am tresarit degeaba
    dieselul se regaseste si pe vechiul Qashqai, Tiida...
    o zi buna
    0 0
  • motorizarile nissan
    motoarele sunt din banca de date a firmei RENAULT.....proprietara marcii NISSAN....SI SE REGASESC PE TOATE MASINILE PRODUSE DE RENAULT...dar cu mici modificari si da....este si pe Logan dar cu o chiuloasa cu 2 supape pe cilindru si alt soft la calculator si probabil cu o alta axa cu came......oricum diesel de 1.5 litri e mic pt performante decente si fiabilitate pe Qashqai....PAREREA MEA.....sorry daca s-a ofensat cineva...
    0 0
  • nissan
    e tare masin
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru