Comentarii (5)

  • Nissan vs. desert
    Nissan e foarte bine vazut in Dubai. De exemplu, noul Patrol e considerat deasupra Land Cruiser V8, iar Skyline GT-R e masina lor favorita de tuning si facut "nebunii"
    32 3
  • @
    Japonezii de fiecare data ma uimesc. Exceptand ca acest model arata urat, are niste performante umitoare si GT-R la fel, la un pret bun comparativ cu ceilalti. Si sunt bune pt tuning :).
    13 15
  • @ScorpyonVAG
    Juke e o masina de life-style pentru cei deschisi la minte. Nu se adreseaza celor care considera sedanul forma sublima a frumusetii. Nu se adreseaza celor pe care nu-i deranjeaza politica Volkswagen si nu cred in masini cu personalitate.
    29 5
  • xss alt designer de balta
    multi stie sa vorbeasca dar nu stie ce e aia o linie de design sa nu vorbesc de chestii rabatute .... @ xss ce e ala forma aerodinamica? ah da nu stie tu ce e ala... lasa evolutia va ajunge si la tine sunt deacord cu Scorpion... masina e hidoasa dar totusi performanta. nisan keep it up dar fara forme gen joke (atentie nu e o greseala)
    4 25
  • @levi_craiven
    Mai ai de invatat. Nu poti avea succes de piata, daca nu ai si design. Iar Juke e un succes de piata confirmat. Nu are nevoie de aprobarea ta.

    Juke inspira pasiune, iar Juke-R e paroxismul acestei stari.
    20 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru