Nissan lansează o versiune exclusivă a lui GT-R în Orientul Mijlociu

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 30.03.2011
Nissan a lansat în Orientul Mijlociu o versiune dedicată a lui GT-R. Aceasta are grila din aur de 24 de carate şi costă cu 50% mai mult decât varianta de serie.

Bogătaşii din Orientul Mijlociu au o nouă jucărie. Vorbim de o versiune specială GT-R dezvoltată de Nissan şi disponibilă în showroom-urile mărcii japoneze din această zonă a lumii. Denumită oficial GT-R VVIP, aceasta nu aduce îmbunătăţiri la nivel tehnic pe modelului japonez, ci personalizează exteriorul cu unele elemente exclusive.

Cea mai interesantă apariţie pe versiunea specială pentru Orientul Mijlociu este aurul de 24 de carate care înconjoară grila frontală şi apare şi în zona semnalizatoarelor laterale. Aceste elemente sunt dublate de un eleron posterior din fibră de carbon care nu se regăseşte pe alte versiuni ale modelului.

Apropo de versiuni, GT-R VVIP este construit pe baza versiunii de top a lui GT-R, denumită Egoist şi disponibilă pe doar câteva pieţe ale lumii. Cu toate acestea, clienţii care vor pune mâna pe un GT-R VVIP vor avea la dispoziţie un interior complet "remobilat", cu piele cusută manual în Germania şi cu o siglă centrală de pe volan lăcuită selectiv. Fiecare client care îşi va comanda un GT-R VVIP va asculta muzică la cele mai înalte standarde, difuzoarele sistemului Bose fiind montate astfel încât acestea să aibă efectul maxim asupra şoferului în funcţie de poziţia sa normală la volan.

 

Preţul fiecărui exemplar GT-R VVIP este de 790.000 de dirhami (echivalentul a 155.000 de euro), un preţ cu cel puţin 50% mai mare decât cel pe care îl plăteşte un client pentru un GT-R "normal".

via | GTSpirit

 

Comentarii (13)

  • Vasilica
    Superb...!! Superb!!!!
    Arata bine tare. Are personalitate
    8 19
  • gt-r
    Aur!!!!!! Masina lu' bercea mondial....
    21 5
  • strugurii sunt acrii...
    8 15
  • ce are a face?
    manelistii or fi auzit de arabi, dar arabii sigur n-au auzit de manelisti
    11 5
  • csuser
    Doamne cat prost gust.....dar in orient daca nu ai aur pe masina nu inseamna nimic.
    14 11
  • nu mi se pare deloc de prost gust !
    din contra, arata f bine si si nuantele de culori se imbina perfect Alb-Negru-Auriu, ai un supercar cu un interior si exterior f Personalizat la un pret chiar Derizoriu fata de concurenta.
    De prost gust erau acele masini germane si italienesti imbracate toate in aur si prezentate mai demult aici...
    11 13
  • +
    acel placaj cu aur nu este din abundenta ci doar acolo , unde chiar se potriveste si se imbina cu detaliile caroseriei ( grila + zona semnalizatoarelor ) , de asemnea jentile mi se par f interesante
    8 11
  • nu este de prost gust deloc. daca initial m-a sictirit ideea de pimp pe gtr, nu e chiar asa daca ma uit la poze. este un detaliu finut, precum un om care poarta o lantisor de aur. si nu unul gros de tigan cu cruce de juma de metru, ci ceva finut, de imagine.
    exact la fel are si acest gtr acele elemente decorative
    7 5
  • Ce ghiorlanie si mizerie.
    6 12
  • csuser
    @ RUSU
    Eu ma refeream exclusiv la faptul ca mi se pare de prost gust sa ai diverse accesorii de la masina poleite in aur( sa ai toata masina poleita inseamna ca esti cu mare cocalar). Puteau sa vopseasca acele ornamente in auriu, dar daca nu erea aur nu avea farmec...
    3 3
  • GT-R este merge!
    E urâte frate, dar nu prea! Parcă e prea leşinate de proaste la gust. Mie îmi place cum e făcute ele cu aur la jănţi şi acole la unde scrie JT-R să vadă toţi duşmanii mei si să se taie ei cu lama din aur când oi trece moi pe lânga toţi cu enşpe mii de km pe hora in JT-Ru' meu.
    Este pe turbo sistem cu aur toate titlele azi, aşa de ziua păcălicilor? Mucles la toţi că io imi iau JeTe-Reu cu aur la jănţi!!!
    2 3
  • .marius.
    Ha-ha.. :))
    Tare titlul...va prieste 1 aprilie :D .
    2 0
  • stie starpitura sa conduca una dasta?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru