Nissan lanseaza Qashqai cu sapte locuri!

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 04.04.2008
Qashqai va face pasul spre o versiune cu ampatament marit. In traducere: plus doua locuri si plus 90 de litri in portbagaj.

Esential

7 locuri urmeaza sa aiba versiunea LWB a lui Nissan Qashqai.
90 de litri este diferenta volumului de incarcare dintre versiunea cu cinci si cea cu sapte locuri.

Mult-apreciatul crossover al celor de la Nissan, Qashqai, va primi in gama o versiune cu ampatament marit. Compania japoneza a hotarat sa scoata pe piata varianta mai lunga pentru a veni in intampinarea unui nou segment de public.

Practic, cei 135 de milimetri aditionali ai ampatamentului Qashqai se traduc la interior prin doua locuri in plus, crossover-ul nipon devenind astfel o masina care poate gazdui in acelasi timp pana la sapte pasageri. Normal, si spatiul pentru bagaje creste proportional, cei 90 de litri in plus ducand capacitatea de incarcare a lui Qashqai la 500 de litri.

Va creste si lungimea versiunii care cel mai probabil se va numi Qashqai+2, diferenta fata de varianta cu cinci locuri urmand sa fie de 211 milimetri.

Automarket va va oferi mai multe detalii si fotografii cu noua versiune Qashqai luni, in momentul prezentarii oficiale a comunicatului oficial Nissan.

via | CarScoop 

Taguri: Nissan, Qashqai

Comentarii (16)

  • frumos
    O masina super reusita , insa nu stiu cat de bine va arata cu 7 locuri..oricum suna bine
    0 0
  • andrei
    qashqai
    qashqai.....una din mashinile mele preferate, kiar dak nu este o mashina de fitze sau un suv cu calitatzi extraordinare
    0 0
  • qashqai
    frumoasa masina dar, din cate am auzit consumul real este cu 30 - 40% mai mare decat este declarat....oare este adevarat??? posesorii de qashqai confirmati sau infirmati???
    0 0
  • anonim
    fainutza masina
    pai nu pot sa spun ca sunt un impatimit al Nissanurilor...dar e faina!....adica frumoasa...
    0 0
  • droguta masina
    la o asa masina mai conteaza consumul .....?ceva de neglijat
    0 0
  • ~!~TEXAN~!~
    Nissan europa e de toata pula ...
    Quaskuickwakimay asta e o masina care nu ar trebui sa poarte semnu de la Nissan ... mai degraba Renault ... dupa ce au scos Cedric , Skyline ,350Z , Fairlady Z ... au venit cu Pahoarca asta care zici ca e ... un Logan Van daca te uiti mai bine la poza :)) ... daca nu ati condus si nu aveti o masina adevarata acasa ... va inteleg ... nici yo n-am avut mercedes toata viata ... abia acum mi-am luat ... :)
    0 0
  • da
    Splendida masina !!!
    0 0
  • stai jos
    Texanule, mare ghertoi esti! Cred ca n-am vazut tigan mai borit ca tine de cind citesc comentarii pe-aici.Stai in cacatul tau de "mertzan" si plingi la revizii si cind vezi rata la leasing!
    0 0
  • qashqai
    unii au si pozeeeee!!!!!!!(autonews)
    0 0
  • PT MODERATORI
    Totul bine si frumos pana la limbaj. Domnilor, va rog sa mai controlati decenta post-urilor, ca atmosfera e foarte asemanatoare "usii cortului". Multumesc
    0 0
  • COTCODAC
    NISSSSSSSAAN
    QUASQUAI - ADICA IN TRADUCERE ROMANEASCA E FRUMOASA MASINA - NUMELE NU E INSPIRAT
    0 0
  • ~!~TEXAN~!~
    Bai emile ...
    yo nu te-am facut pe mataluta tigan ok ? ... masina e urata... in varianta scurta mai mergea ... da stilu asta americano-limuzit e demn de toata pula ...
    0 0
  • dadada
    Texane , cu mertanu` tau tot tigan esti............asa ca ..... vezi de manelele tale
    0 0
  • tot eu
    asha e
    mah baietii au dreptate,tot tigan burlanar ramai cu limbaju asta...ca...daca vb asha va dati seama ce viata poate sa aiba...si-a luat si el Mercedes si macar de ar fi de la Burago,numai bine
    0 0
  • DA DA SA-MI .....DE ZIUA TA!!
    sa ma bata vantu, daca va inteleg; ce tot laudati kkt asta de Nissan atat de mult mai ales ca e facut cu Renault(din cate am inteles).Eu personal si inca cateva milioane de oameni decat sa aleg un kkt de Renault mai bine merg pe jos.
    0 0
  • lupu_vitezomanu
    prea iute prea furios
    da!..prea iute ,.prea furios,..Eu merg cu Dacia tu mergi pe JOS! :)) ma mir ca nu am auzit pe aici ca e copiat dupa logan mvc ca si ala are 7 locuri :)) romanilor! :))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru