Nissan Round Box Concept: comunicare maxima

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 10.10.2007
Round Box Concept este viitorul, sustine Nissan. In noul lor concept ai comunicare la puterea a doua.

Incercarile de design ale japonezilor continua. Nissan a anuntat ca va prezenta la Salonul de la Tokyo un concept denumit Round Box (sau, in versiune scurta, R.D/B.X) care prefigureaza viitoarele modele cabrio de oras. Identitatea interesanta a prototipului este data de faptul ca, sustin niponii, Round Box reprezinta viitorul spatiu de discutii, interiorul sau fiind construit in asa fel incat interactivitatea sa se afle la nivel inalt.

Designul se inscrie in cel al prototipurilor futuriste prezentate in ultima vreme de producatorii niponi. Lipseste total plafonul, solutiile anterioare si posterioare sunt cel putin interesante, interiorul are o plansa de bord care iti da senzatia ca te teleportezi in 2050 iar LED-urile isi fac loc peste tot, in interiorul si in afara masinii.

In comunicatul de presa, Nissan isi lauda noul sistem "Play Catch", care le permite soferului si pasagerilor sa aiba acces comun la toate informatiile media si la cele de rulare.

Comentarii (1)

  • total nesanatoshi la mansarda giapanizii ajtia. se vede ca sfarshitul WW2 1/3 din tzara aia era dependenta de LSD...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru