Noi detalii despre Kia Pro-cee'd

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 07.08.2007
Kia a publicat noi detalii despre viitorul hatchback sportiv care va debuta la Frankfurt: Pro-cee'd.

Dupa ce la sfarsitul lunii trecute va prezentam prima imagine oficiala a coupe-ului Kia Pro-Cee'd, revenim astazi cu o noua fotografie oficiala si cu noi informatii emise de constructorul coreean. Noul teaser infatiseaza spatele masinii care continua linia sportiva a partii frontale.

In mare, designul coupe-ului nu se diferentiaza total de cel al variantei cu cinci usi insa, potrivit oficialilor nu va imprumuta de la aceasta decat capota si aripile frontale. Gregory Guillaume, seful echipei de design Kia Euro, care a desenat in totalitate hatchback-ul sportiv, a declarat ca toate celelalte elemente ale caroseriei vor fi introduse in premiera pe acest model.

Sub capota viitorului hatchback sportiv se vor ascunde cel mai probabil propulsoarele de 1.4 si 1.6 litri pe benzina precum si dieselul de 1.6 litri.

Modelul coreean va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt, urmand ca productia sa fie demarata in luna noiembrie a acestui an la uzina Kia din Slovacia. Primele modele Pro-cee'd vor fi livrate pe piata europeana la inceputul anului viitor.

Comentarii (3)

  • automarket
    Felicitari Hyundai
    toata stima pt Hyundai-Kia, care ofera masini fiabile si economice la preturi mici, iar mai nou le imprima si un design atractiv.
    m-as bucura sa fie mai multi producatori de genu
    0 0
  • Kia
    De remarcat progresul evident din ultimul timp la Kia si la ceilalti coreeni. Calitatea materialelor sper sa fie la fel de buna ca si look-ul exterior. Felicitari cu toate ca sunt un fan al masinilor germane.
    0 0
  • andrei
    super tare cee'd
    c sa spun ...... Bravo Kia e o mashina cu un disign atractiv shi din cate stiu e shi fiabila hsi tot o data la un pretz d invidiat pt concuretntza
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru