Noile Citroen C1, Peugeot 108 şi Toyota Aygo vin în 2012

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 21.10.2010
Noua generaţie a celor trei modele de oraş produse în comun de PSA Peugeot-Citroen şi Toyota va fi lansată în 2012, la Salonul de la Geneva.

Citroen, Peugeot şi Toyota vor lansa în 2012 noua generaţie a triadei de oraş apărute în cadrul Salonului Auto de la Geneva din 2004. Este vorba de "gemenii" C1, 108 şi Aygo, modele care vor fi prezentate în noua lor înfăţişare în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt care va avea loc în toamna anului următor.

Spre deosebire de modelele existente acum pe piaţă, noile generaţii vor fi ceva ai diferite ca design şi abordare. Astfel, deşi nu există încă detalii legate de liniile finale ale celor trei "fraţi", publicaţiile franceze susţin că linia plafonului nu va mai fi identică, C1, 108 şi Aygo urmând să împartă exclusiv motorizările şi platforma.

Cele trei maşini vor fi produse în aceeaşi fabrică din cehia în care sunt asamblate şi astăzi, apariţia lor pe şosele urmând să aibă loc la începutul lui 2012.

via | Autoweek

Comentarii (4)

  • astia de la psa rup cu colaborarile, si numai cu marci importante....toyota, bmw, mitsubishi.....bv
    6 1
  • 107
    e vorba de peugeot 107
    0 2
  • @daniel_kid1
    e vorba de urmasul lui 107,care se va numi 108
    2 0
  • Tana Nano
    Sunt masini de oras, fabricate cat mai simplu, cu cele mai ieftine materiale. Un fel de Tata Nano european. Niciuna nu isi merita banii.
    2 11

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru