Nou: Maserati Quattroporte facelift si "S"

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 23.06.2008
Maserati a publicat primle informatii oficiale despre noutatile pregatite in gama modelului Quattroporte.

Esential

430 cai putere are motorizarea de top prezenta pe Quattroporte S.

Maserati a vandut timp de cinci ani de la aparitia modelului Quattroporte circa 15.000 de unitati, lucru care il face unul dintre cele mai vandute modele din gama italienilor. Succesul modelului Quattroporte i-a determinat pe italienii de la Maserati sa nu intreprinda schimbari majore in configuratia tehnica sau la capitolul design.

Acesta este si motivul pentru care Maserati a efectuat un facelift minor la designul modelului Quattroporte si a intreprins cateva imbunatatiri la capitolul tehnic.
La capitolul infatisare, principalele modificari aduse noului model sunt vizibila prin noua grila si noile blocuri optice prevazute cu insertii de tip LED. Liniile sportive ale designului exterior sunt mai vizibile in cazul versiunii restilizate, mai ales daca privim noul Quattroporte din lateral. De asemenea, oglinzile retrovizoare prezinta o noua forma, fiind in acelasi timp mai aerodinamice.

O noutate in gama modelului Quattroporte este lansarea versiunii de performanta S. Noul Quattroporte S este dotat cu motorul V8 de 4.7 litri si 430 CP existent pe GranTurismo S.

Versiunea standard a modelului Quattroporte prezinta un motor V8 de 4.2 litri si 400 CP.

Ambele propulsoare sunt disponibile cu sistemul de transmisie automat cu 6 trepte marca ZF. La interior, sunt remarcabile noua consola centrala si noul sistem multimedia.

Noile versiuni Quattroporte vor fi disponibile pe piata incepand din luna spetembrie, dupa ce vor fi prezentate in prealabil unei clientele atent selectate.

Via | Maserati 

Comentarii (1)

  • patrick
    z4
    cam de z4 sunt blocurile astea optice....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru