Noua generaţie Chevrolet Aveo se va numi Sonic

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 10.12.2010
Chevrolet va dezvălui la Salonul de la Detroit noua generaţie a modelului Aveo, rebotezată de constructor Sonic. Noul nume nu va fi momentan regăsit şi în Europa.

Chevrolet a recunoscut oficial faptul că noua generaţie a modelului Aveo va suferi o rebotezare, cerută de departamentul de marketing al companiei americane. GM a decis că succesorul lui Aveo va prelua numele Sonic, pentru a demonstra tuturor că este vorba despre un model nou, ce nu poate fi comparat cu actuala generaţie.

Chris Perry, director de marketing în cadrul GM, a declarat că noul model va fi complet diferit de actualul, cu o abordare complet diferită, mult mai bine croită pentru publicul larg. Sonic va ajunge pe piaţă începând cu anul viitor, prima apariţie live urmând să fie consemnată luna viitoare în cadrul Salonului Auto de la Detroit.

Noua generaţie a modelului Sonic va debuta în două variante de caroserie, hatchback şi sedan, programate să ia naştere în cadrul uzinelor Chevrolet din Statele Unite şi Coreea de Sud.

Acelaşi Perry a afirmat că şi-ar dori ca numele Sonic să existe şi în Europa, pentru a contura imaginea unui model global, aşa cum se întâmplă în cazul lui Cruze.

Se pare însă că divizia europeană a constructorului din Detroit nu este momentan pregătită pentru o asemenea modificare. 

via | autointernationaal

Comentarii (3)

  • ?
    Cui îi pasă.....................???
    5 4
  • Alex Radoi
    Mie imi pasa!
    Da, ca stire, e slabutza... dar la cum arata masina, parca suna mai bine "Sonic" decat "Aveo" :).
    7 0
  • copie dupa Mitsu Colt
    a avut cineva de pe aici / condus vreo masina Chevrolet ( modele ro binenteles ) sa avem o idee despre fiabilitatea lor ?
    auzisesem ca-s slabe rau mai ales aveo...
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru