Salonul Auto de la Geneva 2017

Noua generație Mercedes Clasa E Cabriolet, aproape de lansare: decapotabila premium vine în martie

Publicat Vineri, 17.02.2017
de Daniel Popescu
Comenteaza 0
Noua generație Mercedes Clasa E Cabriolet, aproape de lansare: decapotabila premium vine în martie - Poza 1
Mercedes a confirmat că va prezenta în luna martie la Salonul Auto de la Geneva noua generație Clasa E Cabrio, versiunea decapotabilă a sedanului premium de clasă mare.

Anul 2016 a fost unul plin pentru Mercedes în privința sedanului premium Clasa E, care a primit o generație nouă încă din primele zile ale lunii ianuarie.

Au urmat apoi break-ul Clasa E Estate și Mercedes Clasa E All-Terrain, versiunea cross a break-ului, iar anul s-a încheiat cu prezentarea oficială a lui Mercedes Clasa E Coupe (foto). Iată însă că aventura germană prin numeroasele versiuni ale Clasei E nu s-a încheiat încă.

Producătorul de la Stuttgart a confirmat că va prezenta noua generație Mercedes Clasa E Cabriolet la începutul lunii martie, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva. Deloc surprinzător, germanii nu au oferit niciun fel de informații tehnice sau fotografii, însă este de așteptat ca modelul să preia o bună parte dintre caracteristicile lui Clasa E Coupe.

Urmareste Automarket
Astfel, anticipăm că decapotabila va avea un design similar cu al coupe-ului, cu excepția faptului că plafonul va fi retractabil, în timp ce gama de motorizări va fi probabil aceeași: un motor diesel de 2.0 litri și 194 de cai putere și 3 propulsoare pe benzină, dintre care două de 2.0 litri și 184 și, respectiv, 245 de cai putere, și unul de 3.0 litri și 333 de cai putere.

Tot la Geneva, constructorul va expune și Mercedes-Maybach G650 Landaulet, o "limuzină" off-road decapotabilă pe care a prezentat-o oficial la începutul acestei săptămâni.

Via Mercedes


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru