Noua Mazda3 debuteaza in noiembrie la Los Angeles

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 31.07.2008
Noua generatie a hatchback-ului de succes Mazda3 va debuta in luna noiembrie la Salonul de la Los Angeles.

Mazda se afla intr-o permanenta reinnoire a gamei. Dupa noile Mazda6 si Mazda2, constructorul japonez pregateste o noua premiera anul acesta. Este vorba despre noua generatie a hatchback-ului Mazda3, asteptata sa debuteze oficial in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles din luna noiembrie a acestui an.

Potrivit unor surse neoficiale din interiorul constructorului asiatic, in cadrul salonului american Mazda3 va debuta doar in varianta sedan. Cei care isi doresc insa hatchback-ul cu cinci usi (foto, o ipoteza a colegilor de la Carscoop) vor fi nevoiti sa astepte Salonul Auto de la Bologna, din luna decembrie, care va avea loc in Italia.

2009 va debuta in forta pentru Mazda, noua generatie 3 urmand sa fie comercializata in Europa, Japonia si Statele Unite din primavara.

Asa cum probabil toata presa se asteapta, noua Mazda3 va imprumuta liniile de design de la actualele Mazda2 si Mazda6 ceea ce va duce cu siguranta la un aspect mult mai sportiv si la o priza mai mare la public. Spre deosebire de actuala generatie, noua Mazda3 va fi cu cateva kilograme mai usoara dar va creste in dimensiuni cu cativa centimetri.

via | CarScoop

Comentarii (14)

  • Traian
    wow
    superba....
    0 0
  • Sunt ilustratii Photoshop
    Aceste imagini nu prezinta masina reala,sunt ilustratii Photoshop.
    0 0
  • Catalin
    Design
    Sper ca nu asta e masina :))
    0 0
  • URAGANU
    BAI NENE
    Postand mereu poze de pe alte site-uri facute in Photoshop cu Prototipurile masinilor nu aratati decat ca NU ne respectati ca pasionati de automobile.

    Oamenii vor sa vada realitati concretizate sau cel putin pe cale de concretizare.
    0 0
  • superb design-ul

    ar fi prea frumos sa fie adevarat

    :P

    cred ca totusi au copiat inca odata loganul. :P
    0 0
  • Nimic nou ...
    Nu mi se pare nimic nou ... cel putin in ziua de azi nu se mai face absolut nimic .Acum nu zic ca nu arata bn dar totusi nu e ceva original atata timp cat imprumuta de la o alta versiune ceva... deci nu e nimic nou in asta .
    0 0
  • WAW
    Baaai, cat de agresiva poate sa fie!!! Imi place!
    0 0
  • Traian
    (foto, o ipoteza a colegilor de la Carscoop)

    aşa că nu vă mai agitaţi. o să o vedeţi la momentul potrivit, respectiv la salonul auto de la L.A.
    0 0
  • mazda
    asta da masina ....acum sa mai aud cu ce seamana ..
    0 0
  • mschumi
    dezastru
    Daca si aceasta e o masina frumoasa, atunci loganu e cea mai sigura masina din lume...
    0 0
  • asasin
    combinatia ideala
    daca asa o sa arate,este BESTIALA....in gama Astra ,Seat Leon,Fiata Bravo,Ceed si i30 o sa cam faca legea.Are ceva din leon si din bravo.abia astept sa apara!superba!!!
    0 0
  • pt mschumi
    draga mschumi...ori esti retardat, ori esti chior, ....daca nici asta nu mai este un design superb d masina (tare mult as vrea ca noul 3 sa imprumute cat mai multe elemente de la acest concept)....atunci inseamna ca in afara de caruta si loganu' tau de acolo de la tara nu ai vazut...
    bravo mazda...abia o astept la anu', sper ca si pretul sa fie competitiv, si nu o sa stau nici o clipa p ganduri in a achizitiona-o
    0 0
  • Pret
    RRusu, sper ca atunci cand o sa apara si pe piata noastra masina asta, sa nu fi atat de "retardat" incat sa nu-ti permita buzunarul sa scoti vreo 30 de miare de euroi. In rest numai...masini bune!
    0 0
  • Bogdan
    Mai bine ii ziceau new alfa 147.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru