Noua Mazda6 vine la SIAB

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 18.09.2007
Noua generatie a modelului Mazda6 va fi prezenta si la SIAB 2007. Standul constructorului japonez va gazdui si modelele CX-7 si Mazda2.

Mazda va prezenta in premiera in Romania noua Mazda6 in cadrul Salonului Auto Bucuresti (SIAB 2007), eveniment care se va desfasura in perioada 5-14 octombrie la Metro Otopeni.

Salonul de la Bucuresti va fi a doua ocazie pentru public sa vada noua Mazda6, care a fost prezentata oficial, in premiera mondiala, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Prezenta noii Mazda6 la SIAB 2007 confirma importanta pe care o reprezinta piata din Romania pentru planurile de dezvoltare a marilor constructori in Europa.

Noua Mazda6 va fi prezenta in show-room-uri la inceputul anului viitor, pana atunci publicul roman putandu-se bucura de SUV-ul CX-7 si de minimodelul Mazda2, ale caror vanzari sunt pe cale sa demareze. Aceste doua noi modele vor completa standul constructorului japonez la SIAB 2007.

Noua generatie Mazda6 vine cu un design complet nou fata de versiunea anterioara, care, in momentul lansarii, devenea primul model realizat dupa filosofia Zoom-Zoom.

Comentarii (5)

  • Ar fi CULMEA sa fie mai scumpa ca noul Mondeo
    Ar fi CULMEA sa fie mai scumpa ca noul Mondeo
    0 0
  • bavariarent.ro
    :)
    de ce sa nu fie mai scumpa decat noul mondeo?ca doar nu e produsa in europa...sau ai uitat de extra taxele pt. produse non EU? si apoi japonezi fac masini destul de bune.
    0 0
  • prudentul
    mazda 6
    Mazda 6 a fost gandita la un pret inferior noului Mondeo desi dotarile o propulseaza intr-un segment superior celui din care face parte. Probabil ca va fi construita in Japonia. Ar mai fi varianta de a fi produsa la fabrica Ford din Valencia, Spania, desi acolo au fost probleme de calitate, japonezii fiind maniaci la tot ce tine de acest aspect. Plus ca au avut si probleme cu cererile salariale.
    0 0
  • maz6
    ford a ''ingropat'' mazda cu platformele sale,dar niponii fac masini ,nu ''autoturisme''. vizavi de preturi,daca va uitati in stirile de acum 2-3 luni o sa vedeti ca japonezii ,pt. cresterea vanzarilor prin preturi competitive,VOR REDUCE COTA DE PROFIT DIN PRET! ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, DACIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,SE AUDE? din Loganul de 5000 de euros-a ales....Renaultul
    0 0
  • de radu
    mazda
    apropo am avut masini noi si nipone si nemtesti,dar no sa-mi mai cumpar decit japoneze (mazda ,honda).Cine-si va lua japoneze renunta la nemtesti.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru