Noua Skoda Fabia, foto oficiale

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 22.01.2007
Avem in fata primul set oficial de fotografii cu noua Skoda Fabia, hatchback-ul care a facut istorie pentru constructorul ceh.

Skoda a publicat prima serie oficiala de fotografii cu noua generatie a modelului Fabia. Acesta va fi prezentat in premiera mondiala la Geneva, in luna martie. Automarket v-a prezentat primele doua fotografii in decembrie, atunci cand Skoda ne-a lasat sa vedem primele forme ale Fabiei.

Gama de motoare pe benzina porneste de la 1.2 litri (60 de cai putere), trece pe la 1.2 litri 12V (69 de cai putere) si ajunge la 1.4/86 CP si 1.6/105 CP (ultimul disponibil si in varianta cu transmisie automata). In ceea ce priveste motoarele diesel, vorbim de 1.4 TDI in doua versiuni (69 si 80 CP) si de 1.9 TDI (105 CP). Filtrul antiparticule este disponibil pe 1.4 TDI/80 CP si pe 1.9 TDI. Nu exista inca date legate de performante si prestatii.

Noua Fabia masoara 3.992 milimetri in lungime, 1642 milimetri in latime si 1498 milimetri in inaltime. Capacitatea portbagajului este de 300 de litri, aceasta crescand insa la 1163 de litri in conditiile in care scaunele posterioare sunt rabatate. Noua generatie vine cu o gama de nuante mai variata pentru exterior iar comunicatul oficial ne sigura ca materialele utilizate in interior sunt de inalta calitate.

Skoda inaugureaza un pachet complet de airbag-uri pentru toti pasagerii.

Nu se cunoaste gama de preturi pentru noua Fabia, insa Automarket va va oferi cifre exacte imediat ce acestea vor fi disponibile.

Comentarii (15)

  • Adrian B
    Frumusica
    Destul de frumusica masinutza acuma sa vedem si preturile...
    0 0
  • Alexei
    Skoda Fabia
    Draguta masina! Pare o masina orientata mai mult spre sexul frumos.
    0 0
  • o masina urata
    o caroserie destul de urata pacat de restu
    0 0
  • FABIANA
    prea linistita ma intreb cum o sa arate RS-ul in rest e ok da e cam pentru femei cel putin la design ,ca sub capota chiar e interesanta
    0 0
  • Stefan
    un VW stricat
    Fata de modelul trecut parca are o tumore benigna si ochii dati pe spate.
    Oricum trebuie sa ne amintim ca Skoda e un VW stricat.
    0 1
  • fabia
    Ca posesor de fabia pot sa spun - asta pt dl stefan - ca nu este un VW stricat. Este o masina OK pt banii pe care ii dai. Oricum, ce conteaza enorm pt mine, este intretinerea pe durata de viata a modelului. Eu fac mai bine de 40.000 km pe an, ceea ce inseamna cam 3 revizii/an. Avand in vedere ca reviziile ma costa mai mult de jumatate din pretul cu care se face o revizie la VW pt un Polo - aceeasi masina din punct de vedere tehnic ca Fabia - eu sunt extrem de multumit.
    Cat despre noua fabia, cum nu sint adeptul formelor "rubensiene" - ha, ha - pot sa spun ca e destul de uritica. Poate ca in realitate arata mai bine, dar nu cred !
    1 0
  • Tokyo San
    ok
    Cam uritica, dar oricum arata mult mai bine ca un Logan, in special la interior.
    0 0
  • chiar lmi place modelul asta,ln special ln interiorul masinii,arta impecabil
    0 0
  • HMm
    Pachetul sport pt interior e vis! Iar cu jantele pe 16'' Atria si nasul vopsit negru pe masina alba cum mi-am luat eu... arata super bine. Trebuie mici modificari pt a o infrumuseta... dar poate iesi ceva dea dreptul senzatie din ea!
    0 0
  • andreea
    marfa
    faina faina masina
    0 0
  • fabia
    e buna .mult mai interesanta decat o ;corsa 'de ex.si decat sa dai(arunci)banii pe logan.......la 10000.pt mine e perfecta pret/calitate.
    0 0
  • bogdan
    masina este una reusita avand in vedere pretul este tocmai buna pt cetateanul de rand din tara noastra ,
    0 0
  • Masina perfecta pt mn...pretul e cam...
    0 0
  • noua fabia
    sunt posesor de noua fabia si sunt foarte multumit ,nu se compara cu un logan
    0 0
  • marina
    super tare!!!!!!!!!!!!
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru