Noua Toyota Celica, bazata pe Subaru

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 02.04.2008
Influenta gigantului Toyota la Subaru se va extinde odata cu marirea pachetului de actiuni de la 8.7 la 17%.

Esential

17 procente din pachetul de actiuni de la Subaru va detine Toyota

Toyota, primul producator auto la nivel mondial, isi va mari participatia in cadrul companiei Subaru de la 8.7% cat detine in prezent la 17%.

Toyota astepta aprobarea autoritatilor nipone pentru a achizitiona un pachet suplimentar de actiuni la Subaru, in valoare de 294 milioane de dolari.

Presa japoneza sustine ca ambii producatori intentioneaza sa-si extinda colaborarea in diferite arii de activitate, cea mai importanta fiind dezvoltarea modelelor sport cu tractiune pe spate.

La sfarsitul anului trecut, Toyota a confirmat ca lucreaza la dezvoltarea unui nou model sport care ar urma sa inlocuiasca Celica. Oficialii niponi au relevat atunci ca vor lucra cu Subaru pentru dezvoltarea noului model.

Via | MotorAuthority  

Taguri: Celica, Subaru, Toyota

Comentarii (4)

  • subaru...hehehehe :D:D:D:D..aia(celica) va fi o masinuta pe cinste.unde isi pune amprenta subaru...cam ies rachete :D:D:D
    1 0
  • emilio
    asa da...
    Va fi o bomba, nu alta. Si asa Celica cam lasa de dorit in ultima vreme, pe cind subaru... era in top.
    1 0
  • flaviu
    hehe
    place celica :D
    1 0
  • alexandru
    celica
    am o celica din 2003. masina merge excelent.este superba,iar daca inlocuitoarea ei se va face in colaborare cu subaru atunci cred ca toyota va vinde mai multe unitati decat a facuto cu celica!!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru