Noul Audi A4 s-a lansat in Romania

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 14.02.2008
Desi noul A4 a putut fi admirat inca de la SIAB, lansarea oficiala pe piata din Romania a avut loc abia marti.

Esential

24.100 de euro, fara taxe, este pretul de pornire fixat pentru Audi A4, pe piata din Romania.

Porsche Romania, importatorul marcilor Audi, Porsche, SEAT, Skoda, Volkswagen, Volkswagen Autovehicule Comerciale si Weltauto, a lansat oficial noul Audi A4 in Romania. Evenimentul a fost gandit mai mult ca o oficializare a prezentei sedanului german pe piata romaneasca si a avut loc in Bucuresti, la World Trade Plaza. La eveniment au participat reprezentantii mass-media, precum si numeroase personalitati publice, printre care Alessandra Stoicescu, Mircea Badea, Mihai Gadea, Dana Savuica sau Horia Brenciu.

Sportiv si cu prestanta, noul A4 vine sa intareasca pozitia Porsche Romania pe piata auto si sa relanseze vanzarile modelului german. Noua generatie Audi A4 ofera clientilor romani posibiliatea de a alege intre 5 motorizari a caror putere variaza de la 143 CP la 265 CP. Noul model Audi A4 este disponibil in Romania inca din luna octombrie 2007, pretul sau de pornire fiind fixat deja la 24.100 de euro, fara taxe. Mai multe detalii despre noul Audi A4 puteti citi aici.

Comentarii (7)

  • marti
    A fost lansat marti si voi faceti stire joi?Ce promptitudine
    0 0
  • Mircea Mester
    promptitudine
    Stai sa vezi la oamenii de la Audi ce promptitudine: masina e in vanzare din octombrie si ei au lansat-o in februarie.tare, nu?
    0 0
  • Crysty
    Noul A 4
    Baieti eu am vazut pe strada A 4 acu vreo 2-3 saptamani si astia acum il lanseaza ? Rusinik ! Oricum arata binisor masina si e aproape 99 % identica cu modelul anterior !
    0 0
  • tornado
    hmmm
    "99% identica cu modelul anterior" !?!? nu prea, cred. Cred ca te gandesti la un model precedent. Mie imi place foarte mult noul A4. Un vecin are A4-ul nou de vreo 3 saptamani si in RO se lanseaza abia acuma?!? n.a.s.o.l !!
    0 0
  • aud1
    toate ca toate, masina e bestiala....
    0 0
  • a4
    unde mai pui ca probabil trebuie sa stai la rand cateva luni sa ti-o aduca dealerii...in timp ce firmulitzele care aduc de pe mobile.de ti-o aduc in 2 saptamani...
    0 0
  • da ai vazu nou a4
    probabil ai vazut un a4 adus de dincolo. Daca se lanseaza oficial in romania nu inseamna ca e musai sa fie primul model din tara. Din momentul lansari poti sa-ti procuri masina din reprezentanta din romania
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru