Noul Audi Q5, in Romania de la 38.854 euro

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 29.10.2008
Audi va lansa in Romania noul SUV Q5 pe data de 12 noiembrie. Pana in prezent au fost comandate 50 de unitati.

Pentru prima data in Romania, lansarea unui model Audi are loc in acelasi timp cu anuntul oficial de pe piata din Germania. Noul SUV Audi Q5 va fi prezentat oficial miercuri, 12 noiembrie 2008.

Audi a vandut deja in Romania 50 de unitati ale modelului Q5, doar cu lista de pret si catalog. “Lansarea modelului Q5 este un eveniment asteptat cu mult interes de catre publicul pasionat de gama premium de autoturisme. Pentru segmentul de clienti ce ezita intre alegerea unui SUV, pentru performanta si siguranta pe care o ofera, si o limuzina, cu un design extra-sportiv si dimensiuni mai reduse, noul Q5 este solutia potrivita pentru a satisface toate exigentele”, a declarat Tatiana Stroescu, Director de Marketing si Comunicare Audi Romania.

Noul Audi Q5 combina dinamismul unei berline sport cu un interior versatil, dotat cu multiple optiuni. Trei motoare puternice si eficiente, tractiunea integrala quattro permanenta si mecanismul de rulare agil creeaza un pachet tehnologic superior, atat pentru conducerea in interiorul orasului, cat si off-road.

Modelul masoara lungime de 4.630 m, o latime de 1.880 m si o inaltime de numai 1.650 m.

Noul Audi Q5 va fi disponibil in trei versiuni de motorizare. Astfel, fanii benzinei se pot bucura de propulsorul de 2.0 litri TFSI de 211 CP, iar cei care opteaza pentru un diesel vor putea allege intre motoarele de 2.0 TDI cu 170 CP si 3.0 TDI cu 240 CP.

Pretul de pornire al noului Audi Q5 va fi de 38.854 euro cu TVA, pentru versiunea echipata cu motorul 2.0 TDI . Cea mai puternica motorizare, propulsorul 3.0 TDI cu 240 CP, primeste un raspuns pe masura la capitolul pret: 46.394 euro cu TVA. Cei care opteaza pentru o motorizare pe benzina trebuie sa plateasca pentru noul Audi Q5 43.763 de euro cu TVA.

Via | Audi

Taguri: Audi, Q5

Comentarii (9)

  • Memphis
    phat carz
    au innebunit cu motoarele alea de 2l pe mastodontii astia....hai pe tiguan mai merge motoru de 2l, e relativ mic, dar uratenia asta e uriasa....nu mai zici de pret, repede toti manelistii si basinosii inghesuiti-va la reprezentante sa prindeti 1....
    0 0
  • cam da...
    @Memphis Cam daa..la noi asa se practica:luam o masina meseriasa cu un motor de motocicleta...dar avem masina cool nu?si atunci ne miram de ce pica motoarele :))..poi ii logic:se chinuie motorasele sa traga ditamai tonajul si noi la randul nostru le chinuim ca doar orgoliul ne este sifonat rau cand ne "afuma" vreunu cu o mamaruta de ~1 tona si vreo 120-150 cai.sau astea nu-s considerate masini sport(dupa cum afirma cineva)..raportul putere/greutate..ala spune tot despre performante.nu 300 cai si 2,5-3 tone..in rest,is curios si eu cum arata live..desi nu-i flebetea mea audi(in afara de S3 si RS4 :)))..astea daa..)
    0 0
  • anitiaudi
    antiaudi
    mdaa aceste mini goliat in sfarsit a venit si urmeaza sa se ocupe de banii fraierilor..
    pentru shtou: unii au bani de audi, dar n-au bani de motor.. saccc
    0 0
  • !
    Da drumurili, drumurili cand le fac nemtii la noi?
    0 0
  • of
    drumurili nu le fac nemtii, le fac romanasii pe bani multi intr-o suta de ani o suta de km de autostrada ca asa suntem noi smekeri
    0 0
  • Motoare@Memphis
    Zici ca is mici motoarele da la fel cum 1Kg de otel ii la fel de greu cu 1Kg de burete, la fel ii si cu calutii astia, fie ca ii motor de 4.0 sau 2.0 daca are suficienti caluti nu vad care ii problema, in plus tehnologia o avansat destul de mult si reusesc sa scoata puteri suficient de mari si din 2 litri, asa ca nu te ingrijora ca n-are rost.
    0 0
  • xsvenx
    ajung caii!
    mai revoltatilor...tiguan are 1450 de kile la gol, q5 are intr-adevar 1750, cu 300 mai mult...

    dar pe q5 cel mai mic motor are 170 de cai...
    eu zic ca ajunge...
    daca un passat cu motor de 130 de cai merge cu 210 km/h, asta cu 170 de cai cred ca se misca destul de repede...

    ce va trebuie voua 3000 de cai?! unde mergeti in romania cu 300 la ora?!?!
    0 0
  • cozappz
    frecţii
    Au scazut preţu să-şi ia toţi cocalarii!!!
    0 0
  • ..
    da o mazda CX 7 nu ar fi buna?ca si asta ii masina nu numai Q5..plus ca are 260 CP :D:D..si o sa apara si dieselul ala smecher de 2.2 de vreo ~180CP si pe ea..pt amatorii de diesel..40 000E vs 30 000 cat ii cx 7 le..si are de toate in dotarea de baza(sunt 2 echipari parca..in fine)..de 10 000E raman bani seriosi pt benzina :))..sau concediu sau ce mai vreti voi..eu daca as avea atatia bani,cx 7 mi-as lua sau forester de 2.5 xt :D:D:D:D..fiecare cu gusturile lui si banii lui..raman la motorul meu deocamdata :))..600cm3 si 95 cai...ajuungee..:))))..vorba voastra:drumurile is praaaaaf...da praaf praaaf
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru