Noul Audi S4 ABT calca pe urmele vechiului RS4

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 19.07.2009
Casa de tuning ABT a creat un kit de performanta pentru Audi S4. In urma modificarilor propulsorul modelului sportiv dezvolta 435 CP si un cuplu motor de 520 Nm.

Esential

435 CP produce motorul imbuntatit al modelului Audi S4

Tunerul german ABT ofera mai nou si un kit de performanta pentru modelul Audi S4. Comparativ cu motorul versiunii de serie care produce 333 CP si un cuplu motor de 440 Nm, propulsorul V6 TFSI de 3.0 litri tratat de ABT reuseste sa produca 435 CP si sa dezvolte un cuplu motor de 520 Nm.

In urma modificarilor, Audi S4 accelereaza de la 0-100 km/h in 4.6 secunde si ajunge la o viteza maxima de 282 de km/h. Propulsorul este conectat la o cutie de viteze DSG cu 7 rapoarte. La exterior, ABT a adaugat o evacuare sport si jante de 18 sau 20 de inch.

Tunerul german a anuntat ca pachetul de performanta va putea fi combinat si cu kitul estetic regasit pe modelul A4.

via | wcf.com

Taguri: Abt, Audi A4, Audi S4, DSG, tuner

Comentarii (1)

  • BREAKING NEWS ! Telenovela Porsche-VW se apropie de final, ultimul episod fiind joi 23 iulie 2009 .
    Telenovela Porsche-VW se apropie de sfarsit, ultimul episod fiind joi 23 iulie 2009 cand in orasul Stuttgart se vor intalni separat atat consiliul director al lui Porsche Automobil Holding SE cat si consiliul de conducere al grupului VW . Porsche Automobil Holding SE detine 51 % din grupul VW, 100% din contructorul de automobile sport Porsche AG plus optiuni ce reprezinta in momentul cand sunt exercitate 20% din actiunile grupului VW . Porsche Automobil Holding SE este detinut in proportie de 100% de familiile Porsche si Piech, membrii acestor familii fiind urmasii celebrului inginer Ferdinand Porsche, acesta fiind fondatorul Porsche si creatorul primului model VW, celebrul Kafer . Presa germana sustine din surse sigure ca joi 23.07.2009 consiliul director al Porsche Automobil Holding SE va vota ca divizia Porsche AG sa fie vanduta in doua transe grupului VW, suma totala fiind de 8 miliarde euro . Pentru inceput VW va prelua 49.9 % din Porsche AG urmand ca la o data prestabilita sa preia restul de 50.1 % . Optiunile detinute de Porsche Holding vor fi vandute statului Qatar care va detine actiuni doar in grupul VW, Porsche Automobil Holding SE fiind in continuare o afacere 100 % de familie, Ferdinand Piech cel mai mare actionar individual al Porsche Holding si presedintele grupului VW considerand un sacrilegiu ca altcineva in afara de cele doua familii sa aibe un cuvant de spus in Porsche Automobil Holding SE . Porsche AG va deveni a zecea marca a grupului VW-Porsche ca va avea urmatoarea configuratie a actionariatului : 51 % din actiuni Porsche Automobil Holding SE , 20 % din actiuni landul Saxonia Inferioara , 15-20 % statul Qatar, restul actiunilor fiind tranzactionate la bursa . Presedintele actual al lui Porsche, Wendelin Wiedeking va parasi compania insa nu cu mainile goale, el primind 100 milioane euro compensatii ca i sa reziliat contractul inainte de termen respectiv 2012 .
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru