Noul Audi S4 pleaca de la 50.950 euro in Europa

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 22.10.2008
Audi a anuntat preturile la noile modele S4 si S4 Avant: 50.950 euro pentru sedan si 52.600 euro pentru break.

Esential

50.950 euro va costa Audi S4 in Europa.
52.600 euro va costa Audi S4 avant in Europa.

Campania de sfarsit de la Audi a avut ca principal unghi de atac lansarea noilor modele S4 si S4 Avant.

Audi S4 beneficiaza de un motor supraalimentat, cu injectie directa, o unitate V6 de 3.0 litri si 333 CP si 440 Nm cuplu maxim. Performantele lui Audi S4 nu sunt deloc de neglijat, in conditiile in care noul model accelereaza de la 0 la 100 km/h in 5.1 secunde. Versiunea break a noului S4 se tine aproape de modelul sedan, alergand de la 0 la 100 km/h in doar 5.2 secunde.

Viteza maxima constructiva pentru ambele variante de caroserie este limitata electronic la 250 km/h. In ciuda performantelor deosebite, inginerii de la Audi au pregatit un regim acceptabil in ceea ce priveste consumul. Vorbim de un consum mediu de 9.7 litri pentru S4 si 9.9 litri la 100 km pentru S4 Avant.

Noul S4 vine in varianta standard cu o cutie de viteze manuala prevazuta cu 6 trepte, iar pentru clientii mai pretentiosi, Audi a pregatit in varianta optionala sistemul S tronic cu dublu ambreiaj si 7 viteze.

In ceea ce priveste designul noilor S4 si S4 Avant, Audi a operat unele modificari pentru a exista o diferenta fata de A4.

In primul rand, sunt sesizabile modificarile aduse partii frontale, care prezinta o grila noua, cu barele dispuse vertical, pentru versiunile liniei S. Kit-ul special pregatit pentru S4 se evidentiaza prin jantele de 18 inch, eleronul spate si evacuarile duble.

Primele livrari ale versiunilor de performanta din gama lui A4 vor incepe in luna martie a anului viitor, la nivel european. Audi a anuntat ca pretul la noul S4 va incepe de la 50.950 euro iar pretul la noul S4 Avant va porni de la 52.600 euro.

Via | MotorAuthority

Taguri: A4, Audi, S4, S4 Avant

Comentarii (9)

  • ieftin ca braga!!
    pai de banii astia imi iau la dacii si renaulturi de le uit numaru si tot din a in b merg cu ele
    0 0
  • Claudiu
    serios?
    Se da vreun premiu pentru cele mai multe comentarii? ca sincer eu nu inteleg de ce scriu unii...
    0 0
  • Din punctul meu de vedere, diversitatea in lumea auto a aparut din dorinta de a vedea cum se poate ajunge mai confortabil, mai rapid si mai placut din A in B, nu cat de comun putem ajunge dint-o parte in alta. Nu am nimic cu multitudinea de Dacii si Renaulturi, sunt bune si ieftine, dar parca ati... vorba cantecului ... (BUG Mafia - mai precis).
    0 0
  • lol
    (pai de banii astia imi iau la dacii si renaulturi de le uit numaru si tot din a in b merg cu ele)---> Pai de aia exista oameni k shi tine pe lumea asta sa cumpere dacii...cu s4 altfel ajungi de la punctul A la B!
    D-Zeu sa te Lumineze pe viitor! :D
    0 0
  • :))
    Nu mai fiti mah asa rai..ce vreti e si el FAN DACIA 1310 :)).... UFO
    0 0
  • LIFEPHORM
    RS4
    Sincer prefer un RS4 second-hand 2006 in aceeasi bani... Se vede cu totul altfel pe strada.
    Numai bine!
    0 0
  • andrei
    lifephorm
    si de unde stii tu cum se vede s4 nou pe strada ca sa faci o comparatie daca nu l-ai vazut inca? :)) vorbiti ca sa va aflati in treaba
    0 0
  • E clar
    E clar ca unii scriu asa numai sa se afle in treaba si ei...valabil si pentru mine cateodata. Fiti voiosi !
    0 0
  • gigi esti tare
    (pai de banii astia imi iau la dacii si renaulturi de le uit numaru si tot din a in b merg cu ele)---> sa nu uitam ca stramosii nostri mergeau cu calul tot din punctul a in punctul b (era mai economic,mai ecologic dar putin mai lent). daca ai putea sa te "sui" in orice model de audi echivalent cu modelele de daciane si renault-uri o sa iti schimbi radical parerea - incerca cel putin , promit ca o sa -ti placa
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru