Noul Ford Ka va debuta in seria James Bond

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 24.03.2008
Noua generatie a modelului Ford Ka va debuta in viitoarea serie a filmului James Bond, Quantum of Solace.

In seria filmelor James Bond vedete nu au fost numai actorii principali ci si masinile folosite de acestia. In seria trecuta, Ford Mondeo si Aston Martin DBS au facut furori, pelicula anticipand chiar debutul supercarului britanic.

Noua seria a filmului de succes va marca debutul unui alt model, a carui premiera se pregateste cu mare atentie pentru Salonul Auto de la Paris. Este vorba despre noua generatie a modelului Ford Ka, cu care constructorul american incearca sa revina in atentia publicului european amator de masini de clasa mica.

In video-ul de prezentare al noii serii James Bond Quantum of Solace, imaginile surprind aparitia viitoarei generatii Ford Ka, implicata intr-o urmarire alaturi de James Bond.

via | MotorAuthority

Comentarii (1)

  • "Super" filmuletul, pacat ca nu are nici cea mai mica treaba cu noul Ford; sa stai 2 min sa vezi o secunda o macheta ... mai bine ati fi pus o poza cu vechiul K modificata pe calculator.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru