Noul Kia Cerato, al doilea teaser oficial

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 24.06.2008
O noua generatie a modelului Cerato este aproape de a fi prezentata, Kia publicand deja al doilea teaser oficial.

Esential

290 CP dezvolta Theta II - noul motor turbo dezvoltat de Kia.

Kia planuieste o noua generatie a modelului Cerato. In acest sens, coreenii au prezentat deja, la inceputul acestei luni, o prima imagine teaser cu viitorul model .

Sedanul Cerato isi va face debutul in anul 2009, urmand sa fie disponibil si intr-o versiune de caroserie hatchback. Noua generatie propune un design inovator, schimbat semnificativ fata de modelul lansat din 2005.

Din cea de-a doua imagine avem confirmarea faptului ca noua Kia Cerato va fi construita pe baza conceptului Koup. Nu se cunoaste inca daca motorul supaalimentat de 290 CP al conceptului Koup va fi disponibil in varianta de serie a noii generatii Cerato.

De asemenea, viitoarea generatie Cerato va dispune si de motorizarile de 1.6 litri si 2.0 litri, propulsoare cu patru cilindri in linie.

Via | Kia 

Taguri: Cerato, Kia

Comentarii (4)

  • Despre masina...
    Nashpa!
    0 0
  • Teaser ???
    Asta nu mai e teaser, teaserul este materialul publicitar in care nu se cunoaste subiectul...
    0 0
  • super
    Arata bine masina, dar nu cred ca asa va arata in realitate. Avand in vedere ascensiunea Kia in ceea ce priveste calitatea, designul, noul Cerato se va bate din nou cu greii categoriei din care face parte. Bravo Kia
    0 0
  • o prostie
    fata e de la acord spatele de la noul C5.... originala masina n-am ce zice...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru