Noul Laguna in Romania: de la 17.900 euro

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 20.02.2008
Noul Renault Laguna va fi lansat luna viitoare in Romania, iar pretul de pornire va fi de 17.900 euro cu TVA.

Esential

17.900 euro este pretul de pornire al noului model Renault Laguna in Romania.

Noua generatie Renault Laguna va fi lansata in Romania la jumatatea lunii viitoare la preturi care pornesc de la 17.900 de euro cu TVA. Noua Laguna va fi disponibila pentru comenzi incepand cu saptamana viitoare, iar primele livrari vor fi efectuate dupa aproximativ 2-3 luni.

Renault va aduce in tara noastra atat versiunea sedan cat si cea break din gama noului model Laguna. Versiunea de top, Laguna Privilege 2.0 dCi de 150 CP, va ajunge la un pret de 25.900 de euro cu TVA.

Renault a lansat cea de-a treia generatie a modelului Laguna in vara anului trecut si a prezentat-o publicului odata cu deschiderea Salonului Auto de la Frankfurt. Printre elementele interesante ale designului se numara blocurile optice frontale cu o forma total noua, marginile cromate ale geamurilor laterale, jantele de 16 sau 18 inch, tevile de esapamant acoperite cu crom sau stopurile care folosesc tehnologia LED.

Renault va pregati pentru piata romaneasca doua motorizari pe benzina, 1.6 litri 110 CP si 2.0 litri 140 CP, si doua pe motorina, 1.5 dCi 110 CP si 2.0 litri de 150 CP.

Taguri: Laguna, Renault

Comentarii (49)

  • trist.
    sincer foarte urat exteriorul :| parerea mea
    0 0
  • fotbal
    arata bine
    arata bine in special fata ...la spate mai trebuia un pic lucrata dar e ok .....implace mult interiorul .foarte bine facut si calitate foarte buna.....
    0 0
  • fotbal
    5 stele
    La ora actuala e ce mai sigura masina de pe piata .avand cel mai mare punctaj din masinile cu 5 stele..a devansat si mercedes C klase...a venit si cu un nou sistem foarte revolutionar de tractiune..
    0 0
  • marius
    renault
    cat mai intind astia deja clasicul 1,5 dci care vad ca a ajuns si la 110 cp?!
    0 0
  • tehnologie
    are si un sistem nou de directie ce foloseste toate rotile....coupe ul vreau sa vad cum va arata
    0 0
  • estetic
    ESTE FOARTE URAT, VECHIUL Renault Laguna ARATA MULT MAI BINE CA ACESTA ...
    0 0
  • :-l
    Sincer spatele este cat de cat reusit dar fata lasa de dorit pt calibru ei.....
    0 0
  • bgd
    Foarte urat comparat cu celelalte masini din clasa sa. Nu cred ca va face purici acest model.
    0 0
  • Rica SM
    imi pare rau pt Renault
    am un mare respect doar pentru siguranta pe care o ofera marca Renault, insa la design sunt foarte haotici. Sincer, nici nu stiu cu ce masina va concura acest model Laguna 3, pentru ca principalul concurent, Citron C5, este mult in fata Lagunei. Sa ma ierte cei de la Renault, dar la acest pret prefer noul Mondeo sau Citroen C5.Si daca stau bine si ma gandesc, sunt atatia tineri romani meseriasi in design care ar putea face o Laguna mai frumoasa intr-o singura noapte...
    0 0
  • dadadada
    Francezii fac masini frumoase. Dar parca modelul anterior era mai...frumos ? Poate sunt subiectiv....
    0 0
  • Andrei
    fatza e aproape citroen
    0 0
  • mamaia din baneasa
    lagunaaa ?
    ce uratenieeeee frateeeeee- am crezut ca prioectul va fi schimbat dar tantalaii au iesit cu hidosenia asta pana la urma. Fraierii probabil chiar s-au chinuit sa faca ceva buna ca tehnica si rulare, dar la 17 mii este scumpa pt cat de urata este. Ce spuneti de un A4 ????? adevaraciuneeee !
    0 0
  • ptr mamaia
    din provincie...
    frateeee, cu accent de manele de Bucuresti, un A4 cu o motorizare comparabila costa dublu, in caz ca nu stiai.Apropo de design, l-am vazut live la Milano si arata mult mai bine decat in poze, chiar intorci capul dupa ea... desi, sunt fan Renault, pot spune ca de abia astept sa vad noul C5. Dar, frateeee, despre A4: doar de bine, despre pret: diferenta e enorma la spatiul oferit!
    0 0
  • Cozmin
    Citroen curat !!!!
    E facuta sa placa francezilor !! Da parca era suficient sa fie Citroen-ul original, acum Laguna se vrea originala cu design-ul de Citroen? Cam ciudat, dar..... degustibus non disputandum.
    0 0
  • KKAUTZA
    KKUTZA
    un simplu cuvant...e de KKutza !
    0 0
  • Un priceput
    Citroen vs Renault
    Intr-adevar, tocmai cand Citroen a virat cu C5-ul spre alura BMW seria 3, Renault se gandeste ca ocupe locul lasat liber. Prin designul exterior noua Laguna se apropie prea mult catre o forma putin expresiva. Partea frontala pierde mult din eleganta de odinioara, incercand sa fie un melanj intre forme fluide aerodinamice, ajutaje de aspiratie sportive si faruri elegante. O apreciez cel putin neinspirata. Partea posterioara pare o incercare nereusita de a potrivi stopurile de pe aripi cu cele de pe haion. Pana si masinile chinezesti au gasit demult solitia fericita pentru aceste treceri. Dealtfel caile ciudate ale designului Renault, inaugurate de deja mortul Vel Satis, tind sa se extinda si la clasele inferioare, afectand modelul Laguna.
    0 0
  • Nu prea seamana cu citroen
    - poate cu vechea linie citroen. Citroen si-a schimbat linia (vezi noul C5 care e bestial) Renault ramas in urma, ca de obicei Dacia francezilor. Iar chestia cu siguranta e rasuflata. Campanie de marketing pt. ca nu au cu ce altceva revolutionar sa se laude.
    0 0
  • sebabaur
    masini, masini
    o masina frumoasa pentru un pret pe masura deci si design-ul merge dupa pret loganul e urat pt ca costa putin. dar sa vedem cati din romania o sa cumpere la acest pret......
    0 0
  • lipsa de inspiratie
    Se pare ca acesti francezi in ultima vreme le cam lipseste inspiratia, eu zic ca seamana foarte mult cu citroen. Cum poti sa faci o masina din clasa premium si sa-i pui haion?! Nu e din clasa premium...?
    0 0
  • Circotasul Auto
    Renault ... LEGUMA
    Am citit o gluma buna intr-o "opinie" de mai susRenaul LEGUM Amasina premium , buna gluma.Nici AIUDI nu a ajuns la performanta asta , desii se screme mult in ultima vreme, mai cititi si mai conduce-ti baieti ...
    0 0
  • Pt Circotasul auto:
    Nu spune nimeni ca se bate cu AUDI A4 sau cu C-Class,dar nu uita ca Laguna 2 a fost prima masina cu 5stele la siguranta si acum Laguna 3 e cea mai sigura masina din lume la fel cu C-class-ul.Cand Renault a introdus pornirea la buton Audi inventa cheia rabatabila.Nu zice nimeni ca Laguna e mai tare ca A4 dar oricum a ajuns foarte aproape de acel segment.Va salut!!
    0 0
  • laguna
    fatza e o gluma
    0 0
  • Renault
    Intr-adevar la design nu ma prea incanta. Dar ca sa ma pot pronunta cat mai corect, trebuie sa vad masina in realitate. Am avut Renault iar acum am VW Passat, noul model. Am fost foarte incantat de Renault. Motoare bune, stabilitate care nu o regasesti la alte masini cu pretentii mai mari si pot spune ca si siguranta. Cand mi-am luat Passatul, sincer am vrut sa tin si renaultul, dar din motive financiare, a trebuit sa il vand. Ca si minusuri, la Renault, pot baga de vina directia, la care unghiul de fuga se deregla destul de usor, si piesele destul de scumpe. Dar cu toate acestea, am fost f multumit de masina. Cat despre cei care compara Laguna cu A4, Passat, etc. nu consider ca este o comparatie tocmai bine facuta. Cele din urma sunt masini cu pretentii mai mari decat Renaultul, iar ca o simpla comparatie, vezi diferenta de preturi.
    0 0
  • ESEC TOTAL...
    Credeam ca numai mie nu-mi place dar vad ca si altii au aceiasi parere. Pacat RENAULT, stiu ca poti mai mult, dar trebuie sa si vrei...Vom vedea la vanzari ce cota de piata va reusi sa faca.
    0 0
  • Bogdan
    nasol
    Mai frumos arata cel din ziua de azi.parerea mea!!
    0 0
  • musikman
    siguranta?
    ok, prima masina ce a luat 5 stele. poate ca si acum este cu o prezentare foarte performanta. am avut 5 masini Renault, diverse modele, si nu m-am plins niciodata de ele. dar sa ne revenim. daca vorbim de siguranta, si am vazut ca sint mentionate mai sus audi, bmw, mercedes (lucruri perfect adevarate), uitam totusi pe cei cei care nu-i numeste nimeni (masinile nu sint cumparate decit de cunoscatori, atit)si care, totusi, ramin leaderi: volvo.
    0 0
  • redundant
    pt Marius
    de motorul asta or sa mai traga ceva vreme; am inteles ca se poate duce pana in 130CP (asa ca de la 110CP mai avem) :)
    0 0
  • Florinel
    asta e...
    Designe-ul lasa de dorit...sunt alte masini care sunt mult mai reusite la acest capitol, prima impresie pe care o lasa un autovehicul e aspectul... in prvinta gusturilor mele masina asta nu poate concura cu noul mondeo
    0 0
  • Johann
    Laguna e frumoasa
    Sunt surprins de cat de multi considera noua Laguna urata... 99% din ei nu au vazut inca masina, 80% nu au condus niciodata o Laguna, 50% au o masina mai veche de 6 ani(Loganul nu se pune), 30% nu au condus alta masina in afara de cea personala, dar ei sunt dezgustati de model. Fratilor sunteti penibili. Cred ca sunt acrii strugurii la care nu puteti ajunge. Si in privinta motorului de 1.5 dci, toata stima pt. cei de la Renault ca au reusit sa-l faca de 110 CP. Este o putere rezonabila pentru cei ce nu vor street racing, in schimb asigurarile, impozitul si consumul sunt pt motor de 1.5. Daca va interesati, veti observa ca VW are pe modelele sale (masini noi, nu second)motor de 1.9 de 105 CP. Iar cele 5 stele NCAP spun totul. Sper sa nu aveti vreodata nevoie de ele, dar va salveaza viata.
    0 0
  • sunt total de acord cu johann.....fara suparare dar pe acest site din cate mi se pare mie daca primii 2-3 spun despre o masina ca este urata hai postam si noi ca doar ne facem renume....parerea mea este ca multi ar trebui sa se gandeasca bine de tot ce masini au condus si apoi sa posteze
    0 0
  • pt Johann
    VW are motorul de 1,9 TDI la doar 105 CP deoarece s-a renuntat la variantele de 1,9 TDI de 131 CP respectiv 150 CP. In loc s-au introdus motoarele de 2.0 TDI de 140 respectiv 170 CP. Te informez ca sa stii corect, nu sa traiesti cu senzatia ca renaultul scoate cele mai bune motoare. Am avut renault si stiu ca sunt bune, dar nu trebuie sa exageram.
    0 0
  • nasol
    mie personal chiar nu-mi place la exterior , cel putin spatele arata oribil ,nus stiu cum e la interior
    0 0
  • asta e....
    fabricate la TURCI.AUDI A4 nu se compara cu Laguna
    0 0
  • LAGUNANON
    De la prima vedere este o masina cu un design destul de neprietenos ,dsi eu sunt fan RENAULT ,si la pretul care il are se gasesc alte modele din clasa ei mult mai accesibile,parca LAGUNA 2este mai draguta.
    0 0
  • Laguna nu este fabricat in Turcia, ci la mama ei in Franta. Clio Symbol este fabricat la Turcia.
    0 0
  • Anonymus
    Lansare=))=))
    Lansare oficiala=)), ma bufneste rasul=)), un vecin de-al meu are de 2 saptamani laguna III, plus ca am vazut multe si in oras...
    0 0
  • sachelos_atc
    L3
    Spatele este reusit, imi place, insa fata este sub asteptarile mele, farurile sunt naspa tare.. imi place mult mai mult laguna 2, e super:-)
    0 0
  • Pt anonymus
    te cam inseli prietene cu "multe in oras" si vecinul care are de 2 saptamani. Poate doar daca stai in Paris dar nu cred ca e cazul....Apropos, scrie destul de clar "lansarea oficiala in ROMANIA". Asta nu inseamna ca in alte tari nu s-a lansat deja. Eu am vazut-o cu ochii mei in Franta si credeti-ma ca pozele sunt tare NEREUSITE. E adevarat ca botul putea fi mai k lumea dar nici asa nu e urat. Ce minusuri pot spune eu... locurile din spate nu par prea comode, finisarea exterioara cam lasa de dorit si cam atat. Ca plusuri, cred ca ar trebui sa vedetzi interiorul.. e super marfa, ca si manevrabilitate intrecea C5-ul pe care il tot laudatzi voi iar ca ansamblu consider ca face cu mult peste pretul de pornire. Asadar va spun cu mana pe inima ca o sa ii ingenuncheze pe multi producatori (nu vb aici de cei consacrati ca Audi si BMW sau Mertz) dar nu cred ca se va putea ridica Ford, Citroen, Peugeot sau VW la nivelul asta. In scimb nu stiu ce sa cred despre o comparatie intre masina asta si cele din clasa ei de la Honda sau Toyota... sunt chiar curios pe tema asta .. Pe curand.
    0 0
  • JigSaw4Death
    smen...
    urat cu draci...si design copiat de la citroen...nu mi`as lua asa masina nici sa`mi tai venele..:|
    0 0
  • de Johann (21.02.2008, 17:05) naspa mai bine imi tin skoda mea decat laguna si sa stii ca am avut o laguna unu
    0 0
  • tete19
    Ciudata
    Cand am vazut intaia data Laguna2 mi s-a taiat respiratia. N-am mai putut pleca de langa ea minute intregi. Laguna3 mi se pare fara sare si piper. Fada. Trista. Dezechilibrata. Neterminata.
    0 0
  • urata
    urata .... s-o tampit lumea , tre sa cauti mult sa mai vezi o masina frumoasa
    0 0
  • execrabil
    tinde spre linia lui c5 de la citroen.foarte fortata caroseria.nimic care sa ii imprime personalitate.
    0 0
  • La creatia de masini urate nu-i intrece nimeni pe francezi.
    0 0
  • laguna
    nu atrage...
    0 0
  • Ovidiu
    Nelamurire
    Nouvelle LAGUNA A partir de 21 500,00 €Este de pe siteul Renault Franta.( Configurator)Deci concluzia este clara. Varianta vanduta la noi va fi produsa pentru Comunitatea Europeana 2 adica pentru Romania, Bulgaria...... In rest putem sa discutam cat vrem despre aspect, stele e.t.c.Si inca o intrebare simpla Se va produce cumva in Turcia?????
    0 0
  • E absolut originala!
    E frumoasa sau urata. Chestie de gust. Dar nu te confunda nimeni pt. simplul motiv ca este absolut originala. La masinile germane vezi aceleasi forme, cu variatiuni. Vad ca pana ci Citroen cu al sau C5 a luat-o spre zona germana. Personal, pot sa spun ca masina asta nu e chiar fotogenica. Obiectivul nu poate surprinde eleganta ei. E pur si simplu o masina eleganta. Parca tot rafinamentul francez s-ar fi adunat in designul noii Laguna. Nu judecati masina dupa poze. Mergeti sa o vedeti live si mai discutam. Am avut un mic soc cand am intrat in masina. Instinctiv, am comparat-o cu Toyota mea Avensis. Materialele sunt de o calitate incredibila. Nu mi-a venit sa cred ca a depasit Passatul la capitolul asta. Finisajele? Nu stiu cine lucreaza in uzina, dar parca sunt nemti. Imbinarile sunt fara cusur. Am pornit motorul dci de 150 CP. Abia daca se simtea o vibratie cand tineam mana pe consola centrala, iar motorul era rece. Dupa ce am inchis usa, aproape ca nu l-am auzit! Masina m-a lasat masca, asta ar fi concluzia mea! Am vazut cam tot ce se poate vedea pe piata, am fost (si inca mai sunt) fan japoneze (am Avensis 1.8 vvti Luna), dar noua Laguna m-a pus pe ganduri. Daca si fiabilitatea se va ridica la nivelul calitatii aratate la materiale, finisaje, izolare fonica, presimt un mare succes pentru Renault. Vom afla de la posesori, in 3-4 luni, cum se prezinta masina la acest capitol. Oricum, felicitari pt. Renault. Spre deosebire de altii, eu cred ca (inca) o masina buna pe piata ne face bine. Forteaza concurenta sa nu mai ceara preturi nerusinate pe o masina. Iar daca cer, sa existe alternative. Apropos, preturile la Laguna III sunt pur si simplu populare, chiar comparativ cu japonezele. Excelent!
    0 0
  • Te-ai uita si la Mercedes si BMW sa vezi de unde incep cu preturile?!
    Ovidiu, uita-te de curiozitate si la alte marci. Mercedes, BMW, VW, etc. Vei vedea ca exista si acolo diferente de pret. Orice producator trebuie sa tina cont de specificul pietei. In Romania, masinile germane au o imagine exceptionala. Nu poti sa ceri preturi comparabile ca ramai cu marfa in vitrina. Stiai ca majoritatea romanilor considera ca VW are o calitate mai buna decat BMW sau Mercedes? Asta e cultura auto de la noi. E falsa treaba cu productia in Turcia. M-am interesat la dealer, iar Laguna III se produce doar in Franta, la Sandouville (sper ca am scris corect). Imi mai dau un exemplu. Acum 1 an, cand am cumparat Avensisul meu, costa fix 19.147 de euro. Acum, in 2008, desi a mai ramas circa 1 an pana la aparitia noii generatii, pretul a crescut cu aproape 1.000 de euro!!! De ce? Pentru ca pe strazi se vad tot mai multe Avensisuri, romanul s-a convins ca e o masina care isi merita banii sau se gandeste ca nu e singurul care va lua teapa. Asta e Romania si ne consuma tot timpul, vorba lui Badea.
    0 0
  • NUI RAU
    VARIANTA COMBI ARATA FOARTE BINE, ACEASTA NU MA INCANTA DE FEL, SI NU MI-AR PLACE O MOTORIZARE DE 1,5, E CAM MICA PENTRU MARIMEA ACESTEIA, MOTORU DE 2,O E PERFECT,
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru