Noul Lancer vine la SIAB

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 03.10.2007
Unghiul de atac al niponilor de la Mitsubishi la SIAB se va baza pe noul model Lancer.

Mitsubishi Motors prezinta in premiera nationala pentru Romania, la numai cateva zile dupa lansarea europeana de la Frankfurt , noul Lancer Sport Sedan.

Construita in Japonia intreaga familie Lancer va fi o alternativa interesanta pentru toti potentialii clienti care cauta la masina pe care o conduc personalitate, eleganta, performante de exceptie, fiabilitate si costuri eficiente, toate aceste calitati fiind asociate unei marci japoneze cu o mostenire puternica, Mitsubishi Motors. Modelul Lancer Sedan vine pe piata romaneasca cu o gama larga de motorizari, de la economicul 1,5l DOHC MIVEC benzina de 110 CP, la performantul de 1,8l DOHC MIVEC benzina si eficientul motor diesel 2,0l Pump-Jet.

Este unul dintre modelele care vor propulsa marca in top ten in urmatorii ani. Cu trei modele importante lansate pe piata tintim volume care sa depaseasca 3.500 de unitati pentru 2007 si peste 5.500 unitati in 2008”, a declarat Mihai Ivanescu, directorul general M Car Trading.

O surpriza pentru iubitorii sportului cu motor o va reprezinta expunerea modelului Lancer Safari in standul Mitsubishi Motors.

Comentarii (6)

  • aduce mult cu mitsubishi galant model mai vechi cel putin in partea din fatza da e ok
    0 0
  • high tech :>
    e un model ultrasupermegabengareusit :x...cred ca va fi cea mai tare de la SIAB :>...curios cum va arata un tunning pe asha ceva :)
    0 0
  • luk1one
    stie cineva de la ce pret porneste?
    0 0
  • adrian
    L-am vazut la SIAB, e agresiv vizual o sa vedem si ce poate. Calitatea plasticelor din interior ar putea fi imbunatatita (mult). Ca orice model nou, va suferi mai multe retusari (in bine, speram). Eu sunt foarte multumimt deocamdata de modelul actual de Lancer.
    0 0
  • cel de langa mine e mai urat
    verb
    cat cost abaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    0 0
  • Cristian
    new lancer
    maine ma duc sa-mi dau comanda , cel mai slab costa 15490 Euro cu toate taxele , fara extra optiunea pt culoare metalizata> 300E si taxa de prima inmatriculare de 180 E
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru