Noul Megane III: Primul Renault "made in China"

De Catalin Dinu
Publicat Vineri, 05.09.2008
Renault va patrunde pe piata auto din China cu noua generatie Megane, model care va fi produs la nivel local.

Esential

9.000 euro este pretul cu care va fi comercializat pe piata locala noul Renault Megane III produs in China.

Renault surprinde prin dezvaluirea strategiei de viitor legate de intrarea pe piata chineza, atat ca vanzari cat si la nivel de producatie. Constructorul francez a facut oficial faptul ca intentioneaza sa produca cea de-a treia generatie Megane si in China.

Astfel, Renault urmeaza sa se asocieze cu constructorul local Dongfeng pentru a-i asigura o linie de productie in tara asiatica. DongFeng este deja partenerul local al japonezilor de la Nissan, aliatii celor de la Renault la nivel global. Acest lucru ar facilita intrarea constructorului francez pe piata chineza si ar spori cota de piata a Aliantei intr-una dintre cele mai importante piete auto din lume, aflata in continua crestere.

Noul Renault Megane III va fi comercializat in China la pretul de 9.000 euro, in versiunea de echipare de baza si cu caroseria cu 5 usi. Versiunea chinezeasca a compactului francez va deveni astfel primul Renault fabricat in China.

Via | LeBlogAuto

Comentarii (3)

  • O sa ajunga si la noi
    Parca vad ca o sa ajunga si la noi varianta chinezeasca la pretul de 12 mii de euro :))
    0 0
  • mai scump
    o sa fie numai 15.000 euro la noi,ca doar dealerii nostri sunt fomisti rau;)
    0 0
  • crishan
    noul megane
    Ce fatza urata are, cu linii de Peugeot! Iar spatele e copiat dupa Ford Focus. Se pare ca designerii francezi sunt in pana de idei. Megane-ul meu 2.2 e superb!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru