Noul Mercedes ML are deja o propunere de tuning din partea Lorinser

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 29.11.2011
Lorinser a publicat o primă schiţă a pachetului pe care intenţionează să-l dezvolte pentru Mercedes ML. Kitul este în lucru, data prezentării oficiale fiind programată anul viitor.

Deşi nu s-a lansat încă oficial pe toate pieţele din Europa, noul Mercedes M-Klasse are parte deja de primul kit de tuning. Lorinser este din nou primul specialist în modificări dispus să ofere fanilor o abordare mai curajoasă a noului ML, chiar dacă momentan proiectul lor este doar pe hârtie.

Lorinser a publicat doar o schiţă a pachetului pe care îl pregăteşte pentru SUV-ul din Stuttgart, fără a oferi prea multe informaţii despre lista de accesorii la care lucrează. Gândit încă din start pentru a spori agresivitatea modelului de serie, kitul vine cu o grilă nouă, de tip fagure, lumini LED poziţionate diferit, un spoiler cu prize de aer mai mari, bosaje pronunţate şi fante de răcire crestate tot în pasajul roţilor. Nu lipsesc barele de amarare pe capotă, pragurile laterale şi nici jantele de 21 de inch, cu cinci spiţe, inspirate de cele AMG.

Inginerii Lorinser lucrează intens la noul proiect de modificare, rezultatul final urmând să fie gata abia anul viitor, cel mai probabil în luna martie, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.

via | autoblog

Comentarii (1)

  • jonatahnb
    lumea araba
    arabii exalteaza cand vad minunatia, deja e comandamare si se deschid pariurile cine apuca sasiul NR ONE, ca pentrul ei e un fel de trend sa aiba bling-bling printre camile
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru