Noul Mondeo e pregatit!

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 25.09.2006
Ford este foarte aproape de lansarea oficiala a noii generatii Mondeo. Aveti in fata primele fotografii ale atat de cunoscutului model.

Dupa ce Ford ne-a oferit cateva fotografii in avanpremiera ale conceptului Mondeo Station Wagon, care se va lansa la Paris – versiunea de serie urmand sa apara la inceputul anului viitor – avem in fata primele fotografii ale viitoarei generatii Mondeo sedan. Imaginile au fost preluate in timpul sedintei foto din care vor rezulta fotografiile oficiale care vor fi prezentate presei in jurul datei lansarii noului Mondeo.

Noul Mondeo reuseste sa transpuna foarte bine in practica filonul stilistic Kinetic, filosofie pe care Ford se bazeaza in conceptia tuturor modelelor de ultima generatie. Desi noua generatie a iubitului model pare inspirata in mare masura de liniile de success ale lui Focus, pasul inainte facut de Ford prin noul Mondeo este imens.

Daca politica agresiva de preturi pe care Ford o practica in ultima vreme va fi transpusa in realitate si in ceea ce priveste noua aparitie in gama, concurentii din segmentul D ar putea pierde teren important in fata viitorului Mondeo.

Mai ales din punctual de vedere al criteriului denumit de anglo-saxoni atat de sugestiv “value for money”.

Comentarii (2)

  • vrajeala
    pozele sunt din noul james bond casino royale

    ba da mult mai mintiti
    0 0
  • ptr. "de dra"
    25.09.2006- La aceaasta data filmul mai avea doua luni pana la lansare. Tare nu?! Cum explici lucrul asta?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru