Noul Nissan Murano, oficial 100%

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 15.11.2007
Noul Nissan Murano a fost prezentat oficial de producatorul nipon la Salonul Auto de la Los Angeles.

Esential

265 este puterea motorului V6 DOHC de 3.5 litri prezent pe noul model Murano.

Nissan a prezentat oficial la Los Angeles noul model Murano. Noul Murano prezinta un design exterior similar cu cel al generatiei precedente, dar este construit pe o platforma noua si prezinta o caroserie modificata.

Partea tehnica aduce unele imbunatatiri fata de generatia precedenta. Puterea propulsorului V6 DOHC de 3.5 litri si 265 CP este transmisa catre roti prin sistemul de de ultima generatie Xtronic CVT (Continuously Variable Transmission), care poate fi setat in versiunea cu tractiune pe fata sau cu tractiune 4x4.

Manevrabilitatea a fost imbunatita prin implementarea unei tehnologii care perfectioneaza sistemul de directie, tehnologie prezenta si pe modelele 350Z si Altima. Partea frontala a designului exterior se caracaterizeaza prin blocurile optice care sunt integrate in prelungirile grilei. Trebuie remarcate si insertiile de tip LED existente pe stopurile de pe spate.

Noul Murano este prevazut in versiunea standard cu jante de 18 inch, optional existand oferta pentru jante de 20 inch.

Interiorul aduce cateva modificari substantiale. In primul rand, trebuie spus ca plansa de bord arata diferit fata de generatia precedenta. Un display domina centrul consolei, oferind data in timp real despre comportamentul masinii. Sistemul audio este compus dintr-un numar impresionant de 11 difuzoare. De asemenea, nu puteau lipsi sistemul de navigatie prin satelit, conexiune iPod sau Bluetooth.

Taguri: 350Z, Altima, Murano, Nissan

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru