Noul Porsche Cayman R costă 78.110 de euro în România

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 22.11.2010
Cel mai puternic Cayman produs de Porsche şi prezentat oficial săptămâna trecută va putea fi comandat de publicul din România cu un preţ de 78.110 euro.

Esential

330 de cai putere dezvoltă noul Cayman R.
78.110 euro este preţul noului Cayman R în România.

Prezentat oficial în cursul săptămânii trecute, Porsche Cayman R, versiunea extremă a modelului din Stuttgart poate fi deja comandată şi în România. Importatorul oficial al brandului de nişă a publicat pe site-ul său primele informaţii despre preţul de pornire. Potrivit oficialilor autohtoni, Cayman R pleacă de la 78.110 euro, valoare care include bineînţeles TVA.

Pentru această sumă, destul de piperată, clienţii vor primi cel mai puternic Cayman de până acum, pus în mişcare de un motor boxer cu şase cilindri de 3.4 litri, disponibil şi pe fratele mai "cuminte", Cayman S. Versiunea extremă propune publicului 10 cai în plus, ceea ce urcă totalul resurselor la 330 de cai. Bagajul de putere se va dovedi suficient pentru o maşină care cântăreşte în total 1295 de kilograme, adică cu 55 de kilograme mai puţin.

Configuraţia îi permite noului Cayman R să accelereze de la 0 la 100 de km/h în 5 secunde şi să atingă o viteză maximă de 282 km/h.

Chiar şi aşa, valoarea medie a consumului rămâne decentă, de numai 9.7 litri/100 de kilometri, în timp ce emisiile se opresc la 228 de g/km.

via | Porsche

Citeşte şi...

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru