Noul sef Alfa Romeo este Sergio Cravero

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 14.01.2009
Sergio Cravero este numele noului presedinte Alfa Romeo. Acesta ii urmeaza in functie lui Luca De Meo, noul sef de marketing al Grupului Volkswagen.

Esential

23 de ani de cariera in cadrul Fiat group are noul presedinte Alfa Romeo.

La nici doua zile de la demisia-surpriza a lui Luca De Meo din pozitiile-cheie pe care le ocupa in cadrul Fiat Group, presedintele companiei italiene a anuntat deja succesorii acestuia. Cea mai importanta functie ramasa vacanta, cea de presedinte al marcii Alfa Romeo, i-a fost atribuita lui Sergio Cravero. Acesta face parte din structurile Fiat Group din 1986, ocupand pana astazi functii din ce in ce mai importante ale birourilor de Marketing, Comercial si Tehnic in companie. Cravero are 48 de ani.

Noile functii de conducere ale marcilor detinute in portofoliu de catre Fiat Group sunt urmatoarele: Fiat si Fiat Professional - Lorenzo Sistino, Lancia - Olivier Francois, Alfa Romeo - Sergio Cravero, Abarth - Harald Wester.

"Reorganizarea decisa astazi reprezinta un pas important pentru Fiat Group, deoarece acesta aseaza in ordine echipa care va ataca viitoarele provocari ale pietei in cel mai eficient si rapid mod. Numirea lui Sergio Cravero ca presedinte Alfa Romeo face parte dintr-o strategie de grup specifica, prin care se urmareste dezvoltarea personalului cu cel mai inalt potential si implicarea acestuia in procesul decizional.

Sergio Cravero este un profesionist cu o experienta considerabila in domeniile comercial si tehnic. Sunt convins ca acesta reprezinta cea mai buna alegere pentru Alfa Romeo", sustine seful Grupul Fiat, Sergio Marchionne, intr-un comunicat publicat astazi pe site-ul oficial al companiei italiene.

via | Fiat

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru