Noul Subaru Tribeca, design normal

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 03.04.2007
Subaru a prezentat infatisarea noului SUV Tribeca. Facelift-ul realizat s-a axat pe schimbarea partii frontale si a motorului.

Subaru a prezentat o fotografie oficiala cu noua infatisare a modelului Tribeca. Odata cu acest facelift, oficialii Subaru au anuntat ca noul model isi va pierde vechea denumire, apelativul „B9” disparand la noul SUV.

Schimbarile sunt importante, mai ales daca avem in vedere ca vechea generatie prezenta un design frontal dintre cele ciudate existente pe piata SUV-urilor. Echipa de design de la Subaru a schimbat total grila frontala, noul Tribeca primind mai multa identitate si mai multa legitimitate pe piata europeana.

Facelift-ul noului Tribeca nu aduce modificari doar la designul exterior, ci si schimbari semnificative la nivelul de motorizare. Noul motor de 3.6 litri inlocuieste propulsor de 3.0 litri si 245 CP. Chiar daca capacitatea motorului creste, consumul si emisia de carboni se mentine la acelasi nivel. Propulsorul de 3.6 litri beneficiaza de sistemul Dual Active Valve Control (Dual AVCS ). De asemenea, noul Tribeca este dotat cu o cutie de viteze automata in 5 trepte.

Comentarii (3)

  • Anonimus
    in sfarsit
    mult mai bine decat primu model,primu era o masini foarte foarte foarte URATA
    0 0
  • tribeca
    Are cel mai fain born super modern merita vazut .
    0 0
  • tribeca
    Am vrut sa scriu bord , scuze .
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru