O editie limitata a lui Range Rover Sport debuteaza la Frankfurt

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 15.09.2009
Britanicii de la Land Rover au creat o editie limitata a modelului Range Rover Sport, pe care au lansat-o la Salonul Auto de la Frankfurt.

Land Rover a lansat o editie limitata a modelului Range Rover Sport in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Modelul se numeste Autobiography edition si va fi disponibil in versiunile TDV8 si Supercharged. Editia limitata a SUV-ului britanic de lux contine un kit de caroserie agresiv si un nou interior. Alaturi de acestea, Range Rover Spot a primit si un set de jante de 20 de inch cu un finisaj diamant.

Kit-ul de caroserie include un set de bare de protectie fata-spate care au fost redesenate si au cate o buza inferioara speciala. Aripile au primit fante de aer pentru eliminarea caldurii excesive din compartimentul motor, iar pragurile laterale au fost inlocuite un set de elemente noi. Modelul britanic a primit si stopuri cu LED-uri, iar tips-urile evacuarilor finale vor avea o forma diferita.

Productia modelului Range Rover Sport Autobiography va fi limitata la 500 de unitati, iar vanzarile din Marea Britanie vor debuta in ianuarie 2010. Pretul acestei editii speciale a lui Range Rover Sport va fi anuntat cu scurta vreme inainte de lansare, dar este evident ca acesta va fi mai scump decat versiunea standard a modelului britanic.

Interiorul acestui model este imbracat in piele in doua nuante, iar scaunele sunt disponibile cu un sistem de racire si de incalzire, iar suportul lombar este reglabil pe patru directii.

Via | LandRover

Comentarii (3)

  • si merge si pe pietre si prin apa(fara sa se strice)
    super frumos, iubesc masina.
    0 1
  • TZENU BMW
    faina
    nam ce zice de masina numa de bine asa ca no mai lungesc
    0 0
  • Stati linistiti ca nu sunt atat de bune pe cum se crede,seful meu are 2,cu unul dintre ele a colindat toate service-urile din afara plus in tara,probleme grave la motor gen turbine plus evacuare,a functionat bine exact un an;acum omul s-a reprofilat pe X6 al carui motor l-a stricat in 5 luni dar macar functioneaza acuma :D
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru