O familie si-a botezat copii: Lexus, Audi si Porsche

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 07.01.2008
O familie londoneza si-a botezat fetita de sase ani Lexus si gemenele nascute in toamna acestui an Audi si Porsche.

Esential

6 ani are fetita botezata Lexus.

Pasiunea pentru automobile poate fi dusa la extrem in unele cazuri. O familie londoneza a decis sa isi boteze toti cei trei copii cu numele unor branduri auto deja celebre in toata lumea.

Craig si Sondra Horrington, sunt un cuplu tanar din Kilgore, Marea Britanie, care s-au hotarat in urma cu sase ani sa-si boteze primul copil, o fetita, Lexus. Sondra a declarat ca initial sotul sau ii propuse numele Porsche dar cum nu au reusit sa cada de acord, acesta "s-a uitat repede pe strada si a vazut un Lexus".

Anul acesta, pe 28 octombrie, familia sotilor Harrington s-a mai imbogatit cu doi membri, doua gemene botezate Porsche si Audi. Parintii au declarat la scurt timp dupa oficializarea actelor ca au avut o mica dilema, dar au renuntat la deja comunul Mercedes in favoarea Audi.

Sondra a afirmat: "Nu am facut asta pentru ca ne plac atat de mult masinile. Sotul meu nu este nici macar mecanic", in timp ce Craig a declarat ca "este ceva la moda in ziua de azi. Si alti oameni sunt botezati cu numele acestea, asa ca nu cred ca este ceva neobisnuit".

Taguri: Audi, Lexus, Porsche

Comentarii (8)

  • melman
    Deci, da
    Pana la urma de unde sunt, din Londra sau din Kilgore?
    0 0
  • ALX CT
    HMMM
    Am impresia ca londonezii astia se trag din neam de tzigani ca prea e ciudata treaba cu numele copiilor,ei sa fie sanatosi si sa l'e traiasca puradeii :D Va salut!
    0 0
  • da
    Astia precis sunt tigani !
    0 0
  • O mica precizare....
    O mica precizare, dupa care puteti sa stergeti ce am scris...copii din cate stiu eu in contextul de mai sus se scrie cu 3 de i....
    0 0
  • George
    Nu cu 4 de i? Eu parca asa stiiiam.
    0 0
  • Marius :)
    incredibil`....
    ...deci incredibil ...sa pui nume de masini pe copii mi se pare un act de imbecilism.Cu adevarat traim intr`o lume NEBUNA !!
    0 0
  • bbbobbbo
    copiii, nu copii
    @vlad asa e, se scrie cu 3 de "i", insa asa cum a scris nenea Mirica sensul este de "copie"on topic: cred parintii-s un pic "sariti"...?
    0 0
  • prudentul
    păi...
    ...Mercedes chiar este nume feminin, cam puţin răspândit, e drept. Ştiu o americancă get-beget care se numeşte Dacia. Avem o colegă, Octavia, pe care uneori o strigăm Skoda. Mai rămâne să aflăm de Logănel în loc de Ciocardel şi de Lăstunica în loc de Maricica.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru