O femeie din Irlanda este clienta aceluiasi dealer Ford de 81 de ani

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 21.01.2010
Cea mai veche clienta Ford din Irlanda are varsta de 98 de ani si a cumparat prima sa masina in urma cu 81 de ani. Aceasta a detinut 22 de Ford-uri si tocmai l-a cumparat pe cel de-al 23-lea pentru fiica sa.

Eileen Lovett din Galway, Irlanda, este o clienta fidela a aceluiasi dealer Ford de 81 de ani. Aceasta a cumparat prima sa masina de la Higgins Motorpark/ Higgins Garage in anul 1929, iar 81 de ani mai tarziu a cumparat cea de-a 23-a masina din viata ei pentru fiica sa, de data aceasta fiind vorba de un Ford Focus.

Cea mai fidela clienta Ford din lume a ajuns la varsta de 98 de ani, urmand sa implineasca 99 de ani in decursul anului 2010. Prima ei experienta din spatele volanului a avut loc atunci cand avea 12 ani, in orasul natal Clifden, unde a trebuit sa transporte unt cu o camioneta Ford Model T. Eileen Lovett a raspuns atunci unei rugaminti din partea mamei sale, care avea nevoie de ajutor la lantul de brutarii al familiei, intitulat Lydon’s. Cinci ani mai tarziu, la varsta de 17 ani, Eileen Lovett si-a cumparat primul sau ford, un model 14.9, pentru care a platit 198 de lire, de la distribuitorul Higgins Garage din Galway. Ulterior, dealerul si-a schimbat denumirea in Higgins Motorpark, dar acest lucru nu a indepartat-o pe clienta sa fidela, Eileen Lovett.

Chiar si la 98 de ani, cea mai fidela clienta Ford poate sa insire pe nerasuflate lista de 22 de automobile Ford pe care le-a detinut in ultimii 81 de ani.

Mai mult decat atat, aceasta isi aduce aminte si numerele de inmatriculare ale acestora, lucru remarcabil daca luam in vedere varsta sa destul de inaintata. Eileen Lovett este cel mai vechi client Ford din Irlanda inca in viata si dealerii Ford ii doresc multi alti ani in compania noului sau automobil Ford.

Via | Ford

Comentarii (7)

  • Opiinie
    Fica e de fapt ... fiica. Ce naiba dl. S.T.!
    5 3
  • Rectificare
    Opiinia e ... opinie. La mine e graba. Si e doar o data.
    3 3
  • emilio
    incomplet
    Trebuia sa aratati poze cu toate modelele de ford ce le-a avut bunicuta.
    15 1
  • Cristi
    @ emilio
    si flori nu vrei??
    4 3
  • Neprofesionalism
    Fara suparare, dar stirea asta zici ca e la protv si nu pe un site de specialitate. Are baba 98 de ani, de-a lungul vietii a cumparat 22 de masini...si astea Ford...ultimul pt "fica" si cam atat...E loc si de mai bine baieti.
    2 5
  • Mie unul această știre mi s-a părut simpatică!
    Era știre de ProTV dacă dealerul le viola pe ambele în timpul test-drive-ului.
    Printre newton-metri și comportament pe denivelări scurte prind numai bine și astfel de știri.
    Bravo bătrânicii și bravo dealerului.
    1 1
  • camelia
    dar niste zahar nu vrei.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru