O noua alternativa diesel in gama Volvo

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 04.11.2008
Volvo va lansa la Salonul Auto de la Bologna, din luna decembrie, o versiune revizuita a dieselului de 2.4 litri.

Salonul Auto de la Bologna ar putea bifa o premiera importanta in dreptul suedezilor de la Volvo. Scandinavii intentioneaza sa dezvaluie in cadrul evenimentului, care va avea loc in decembrie, o noua versiune a motorului diesel biturbo de 2.4 litri.

Potrivit informatiilor preliminare, acesta ar urma sa respecte normele de poluare Euro 5, multumita in mare masura imbunatatirii consumului cu 6% comparativ cu cel al versiunii mai vechi, de 185 de cai putere, a motorului diesel.

In urma revizuirilor aduse de inginerii suedezi, propulsorul diesel de 2.4 litri turbo ar urma sa livreze o putere maxima de 205 cai putere. Deocamdata nu se cunosc alte informatii oficiale despre cuplul motor si consumul mediu, acestea urmand sa fie dezvaluite odata cu lansarea oficiala.

Cel mai probabil, motorul va echipa modelul S60, urmand ca mai apoi, in decursul lui 2009, sa isi faca loc si pe celelalte modele din gama: XC70, V70, XC90.

via | Autoblog  

Taguri: S60, V70, Volvo, XC70, XC90

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru