O treime din flota GM va fi compusa din hibrizi

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 19.03.2008
Vicepresedintele GM, Bob Lutz, spune ca o treime din flota americanilor va fi compusa din modele hibride pana in 2015.

Bob Lutz, vicepresedintele General Motors, a fost recent criticat de seful sa direct, CEO-ul companiei, Rick Wagoner, din cauza declaratiilor facute la adresa incalzirii globale. In ciuda acestui lucru, Bob Lutz a ramas ferm pe pozitii si a declarat ca nimeni nu-i poate lua dreptul la opinie, iar credintele sale raman la fel.

Totusi, viitoarele norme de poluare impuse de autoritati producatorilor auto reprezinta una din trece cele mai grele incercari pentru jucatorii din acesta industrie.

Vicepresedintele GM a declarat ca singura optiune pe care el o vede este extinderea liniei de modele hibride. Lutz a lasat sa se inteleaga ca o treime din flota GM va fi compusa din modele hibride, pana in 2015.

Nu va conta daca oamenii vor sau nu hibrizi, producatorii auto vor fi obligati sa produca astfel de modele din cauza normelor de poluare”, a declarat boss-ul gigantului auto american. Lutz a mai spus ca viitorele standarde vor duce la disparitia motorizarii V8.

Prin aceste declaratii, GM se alatura japonezilor de la Toyota si Honda, care au anuntat deja flote considerabile de modele hibride in viitor.

Via | Detroit News 

Taguri: GM

Comentarii (3)

  • george
    NU VI SE PARE HAIOS?
    Facand abstractie de pozitia lu` nenea Lutz, nu vi se pare comica situatia? Omul vinde un produs pe care nu-l sustine...Foarte tare!
    0 0
  • scoala
    Va rog sa scrieti corect! Mai cititi o data titlul!
    0 0
  • jon doe
    pentru jiji
    ori tu tre sa te duci la scoala, ori esti chior, sau poate ca ai imaginatie bogata.. off doamne
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru