Obama ii critica dur pe sefii auto din Detroit

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 26.11.2008
Barack Obama a acordat un interviu in care critica liderii auto din Detroit pentru primele pe care si le-au alocat.

Barack Obama a luat pozitie fata de conducatorii marilor producatori auto din SUA. Noul lider de la Casa Alba s-a declarat foarte deranjat de faptul ca bossii de la Detroit au venit la Washington cu avioane private pentru a cere ajutoare economice din banii publici.

Noul presedinte american a acordat un interviu televiziunii ABC, in care a lansat un atac dur la adresa conducatorilor de banci, producatorilor auto si a brokerilor de pe Wall Street.

Obama a spus despre ei ca nu au nici o perspectiva asupra a ceea ce li se intampla americanilor de rand. "Aveti o responsabilitate fata de comunitate, fata de actionari. Trebuie sa existe un punct in care sa spuneti Am suficient, iar acum sunt intr-o pozitie de responsabilitate. Trebuie sa ma asigur ca actionez intr-un mod responsabil", a spus noul presedinte american.

"Este un exemplu de asumare a responsabilitatii. Cred ca daca valorezi deja zeci de milioane de dolari si trebuie sa concediezi angajati, poti macar sa spui «Vreau sa fac si eu un sacrificiu, pentru ca recunosc ca sunt oameni care o duc mult mai rau, care trec prin vremuri grele»", a adaugat Barack Obama.

Via | Mediafax
Taguri: Chrysler, Ford, GM

Comentarii (1)

  • Ha ha ha
    Parca a zis din Base! Urmeaza suspendarea ...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru