Oferta speciala Porsche Romania la SIAB

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 02.10.2007
Porsche Romania va lansa la SIAB o oferta promotionala pentru modelele marcilor importate in tara noastra.

Porsche Bank Group va participa alaturi de Porsche Romania la Salonul International Auto din Bucuresti (SIAB), cea mai importanta expozitie auto din Romania, care va avea loc intre 5 si 14 octombrie 2007.

In cadrul SIAB, Porsche Bank Group lanseaza o oferta promotionala pentru clientii care doresc sa achizitioneze o masina dintre marcile comercializate de catre Importatorul Porsche Romania (Audi, Seat, Skoda, Volkswagen si Porsche).

Oferta este valabila pana la sfarsitul lunii, intre 4 si 31 octombrie, atat pentru finantarea in leasing cat si in credit, la toti dealerii Importatorului din toata tara. In cazul masinilor achizitionate in leasing, clientii vor putea beneficia de un bonus financiar, de un avans incepand de la 5%, precum si de o dobanda promotionala.

Clientii care doresc sa-si finanteze masina prin creditul auto oferit de Porsche Bank Group vor avea un bonus financiar, ca si in cazul finantarii in leasing, o perioada de gratie de trei luni la plata ratelor si o reducere a comisionului de administrare.

Am dorit sa avem ceva special sa oferim clientilor pentru SIAB, care sa ne diferentieze in fata celorlalti participanti si care sa confere unicitate ofertei noastre. Clientii care doresc finantare auto in leasing sau in credit se pot bucura de oferta promotionala a Porsche Bank Group pana la sfarsitul lunii”, declara Helian Redai, S&M Manager in cadrul Grupului Porshe Bank.

Comentarii (4)

  • Dumit6rescu Mariana
    auto leasing
    As dorii si eu o finantare pentru o masina SUV ( Nissan X-trail) . Ce faclitati am si incat timp, abtin finantarea ? Ce conditii ? Ce acte imi trebuie ?
    Cu stima, Dumitrescu Mariana
    0 0
  • Jackko
    Vreau
    Vreau si io un Prosche Carrera GT 5, mi-l da-ti moca si va fac reclama...:P
    0 0
  • Jackko
    Rectific
    "Porsche" nu "Prosche"...si "dati" nu "da-ti"....engleza asta...dak mi-au furat abecedarul in al 3-lea an de clasa I....:D
    0 0
  • cerere
    vreau un credit sau leasing auto f.urgent fara avans cine ma poate indruma urgent undeva?
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru