Oficial: 75 de fotografii cu Ibiza Sport Coupe

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 04.07.2008
Seat a publicat galeria foto oficiala si informatiile de presa ale versiunii cu trei usi Ibiza, denumita Sport Coupe.

Esential

105 cai putere are cea mai puternica versiune a lui Seat Ibiza Sport Coupe.

SEAT a publicat o galerie foto de senzatie (75 de imagini) si informatii oficiale legate de versiunea cu trei usi a nou-lansatului Ibiza. Denumita oficial Ibiza Sport Coupe (Ibiza SC), varianta sportiva a lui modelului spaniol de clasa mica reuseste sa aduca o imagine dinamica intr-un model cu dimensiuni ceva mai compacte decat cele ale versiunii cu cinci usi (4.30 metri Ibiza SC versus 4.50 metri Ibiza cu cinci portiere).

Linia de design este imprumutata in mare masura de la Bocanegra, conceptul cu ajutorul caruia Seat a dat culoare standului sau de la Salonul din Geneva. Aceasta se evidentiaza prin noua idee de conceptie denumita de spanioli "Arrow design", prin care blocurile optice si grila radiatorului se completeaza armonios si dinamic. Aceeasi idee se regaseste in partea posterioara, unde flancurile sunt clar evidentiate prin nervuri agresive. Ideea de Coupe din denumirea oficiala vine din faptul ca Seat coboara linia plafonului spre posterior, pentru a termina partea hatch intr-un arc fluid.

Inaltimea este, astfel, si ea coborata in raport cu versiunea cu cinci usi, o alta diferenta notabila fiind aparitia a patru noi nuante exterioare: verde Limette, gri Furia, oranj Lumina si bleu Gallia.

Noul Ibiza SC, principalul rival al versiunilor corespondente ale lui Opel Corsa sau Mazda 2, nu se deosebeste cu nimic fata de fratele sau cu cinci usi cand vine vorba de niveluri de echipare, motorizari si elemente de siguranta. Astfel, avem de a face cu aceleasi trei propulsoare pe benzina (3 cilindri 1.2 litri/70 CP, 4 cilindri 1.4 16v/85 CP si 1.6/105 CP) si cu aceleasi trei motoare turbodiesel (1.4 TDI/80 CP, 1.9 TDI/90 CP si 1.9 TDI/105 CP). Toate aceste motorizari vin in combinatie cu o cutie manuala cu cinci rapoarte, optiunea DSG cu dublu ambreiaj si cu sapte trepte fiind disponibila optional exclusiv pentru motorul pe benzina de 105 CP.

via | Seat 

Comentarii (5)

  • in sfarsit
    in sfarsit arata si interiorul cumva
    0 0
  • un Fasssssssss
    interior de logan....3 plasticuri lipite ca sa poata fi schimbate ieftin in caz de accident.....design exterior oribil! parca este o girafa care se apleaca sa bea apa.....motorizare....la fel de tare caloganul....un mare fas...
    0 0
  • bahh :))
    cum poti sa spui sport coupe cnd ce l mai puternic model are 105 cai :)) ma p*s pe mine de ras pe langa faptul k e hidos...bine gusturile nu se discuta asta a fost parerea mea
    0 0
  • bou wagon
    trebuia sa vina iar un taran prost sa zica ceva de logan..sa il si compare su seat-ul... avorton de porc ce esti
    0 0
  • inca nu a fost lansat FR si cupra istetule! de ce crezi ca au scos la prezentare acest coupe??crezi ca fr-ul si cupra vor fi in 4 usi??? :)) mai citeste si tu presa auto si ai sa vezi ca cele 2 versiuni sport sunt aproape!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru