Oficial: Cadillac CTS-V va avea 556 de cai putere

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 10.06.2008
GM a dezvaluit informatii oficiale despre viitorul Cadillac CTS-V: 556 de cai putere si 3.9 secunde pana la 100 km/h.

Esential

556 de cai putere dezvolta Cadillac CTS-V.
3.9 secunde ii sunt necesare sedanului sa atinga 100 de km/h.

Despre Cadillac CTS-V s-a scris ca este cel mai rapid sedan de serie, insa GM nici nu anuntase pe atunci oficial cati cai va avea sub capota versiunea de productie a puternicului model american. Astazi, constructorul de peste Ocean a dezvaluit cifrele oficiale ale viitorului CTS-V, un sedan care va putea rivaliza cu supercaruri cu renume.

Propulsorul V8 de 6.2 litri supraalimentat va fi capabil sa ofere 556 de cai putere si nu 550 asa cum fusese anuntat initial. Sprintul sedan-ului va fi insa atu-ul principal in fata unor modele deja consacrate: 3.9 secunde de la 0 la 100 de km/h.

GM a declarat ca aceasta performanta este unica pentru sedan-urile de serie propulsate de motoare V8. Americanii au intarit acesta afirmatie chiar inainte de a deveni oficiala, cand CTS-V a reusit sa obtina cel mai bun timp la categoria sa, cu pneuri de serie, pe circuitul de la Nurburgring.

via | CarScoop

Taguri: CTS-V, Cadillac, GM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru