OFICIAL: Chevrolet Camaro Convertible

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 16.11.2010
Chevrolet va dezvălui în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles noul Camaro Convertible, varianta decapotabilă a celebrului muscle-car. Aceasta va fi disponibilă alături de două motoare, un V6 şi un V8.

Esential

420 de cai putere va oferi cea mai puternică versiune a modelului Chevrolet Camaro Convertible.

Salonul Auto de la Los Angeles va marca debutul unui model foarte important pentru piaţa americană şi pentru General Motors. Chevrolet va expune la standul său varianta decapotabilă a modelului Camaro, aşteptată deja de mult timp de fanii segmentului muscle-car.

Camaro Convertible va fi disponibil în două versiuni de motorizare, regăsite şi pe varianta Coupe: unitatea V6 de 310 cai putere sau vârful de gamă SS, pus în mişcare de un V8 de 6.2 litri, dispus să ofere 420 de cai. Motoarele vor fi conectate fie la o transmisie manuală cu şase rapoarte fie la una automată, de asemenea cu şase rapoarte.

Resursele vârfului de gamă promit o acceleraţie de la 0 la 100 de km/h în mai puţin de 5 secunde şi o viteză maximă de 250 de km/h, performanţe demne de eticheta unui muscle-car.

Debutul mondial în cadrul salonului american va fi urmat de o lansare comercială abia în luna februarie a anului viitor, preţul de pornire fiind estimat la aproximativ 30.000 de dolari pe piaţa din Statele Unite.

Un debut european este momentan incert, însă primele informaţii anunţă decapotabila în prima jumătate a lui 2011.

Tot anul viitor, Chevrolet va dezvălui şi ediţiile speciale Synergy Series şi XM Accessory Appearance Package ale modelului Camaro Convertible. Fanii segmentului au putut deja să ia contact cu noul model prin intermediul catalogului Neiman Marcus, unde decapotabila a fost disponibilă într-o versiunea specială, epuizată rapid.

via | autocar

Comentarii (2)

  • l-au tuns pe bumblebee...misto masina
    9 0
  • :X
    Car porn
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru