OFICIAL: Chevrolet Colorado, primele imagini ale pick-up-ului global

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 21.03.2011
Chevrolet va expune la Salonul Auto de la Bangkok conceptul Colorado Show Truck, un pick-up global ce adoptă elementele de confort ale unui automobil convenţional.

După un teaser prezentat la începutul lunii martie, Chevrolet dezvăluie astăzi primele imagini şi informaţii complete ale conceptului Colorado, aşteptat să debuteze live la Salonul Auto din Bangkok. Botezat Colorado Show Truck, conceptul anticipează un viitor pick-up de serie cu destinaţie globală.

Salonul din Bangkok nu a fost ales întâmplător, Thailanda urmând să fie prima piaţă pe care va fi produs şi apoi vândut modelul american. Dacă lucrurile vor merge bine, Chevrolet ar putea extinde asamblarea şi pe alte continente, nefiind exclusă posibilitatea de a vedea pick-up-ul, în viitor, şi în Europa.

Prototipul Colorado vine echipat cu jante de 20 de inch, pneuri de 285/50 şi propune un design frontal inspirat de recentele modele Chevrolet, combinat cu un grup optic de tip LED. Specială este şi culoarea în care a fost vopsită caroseria, un Pepper Dust metalizat, care vine să contrasteze cu accesoriile din aluminiu.

Propulsia este asigurată de un motor diesel de 2.8 litri, care acţionează ambele axe.

Chevrolet a avut grijă şi de interior, care adoptă influenţe din lumea moto, pe care le combină cu detalii premium, cum ar fi tapiţeria din piele, lumina ambientală albastră şi sistemul multimedia cu navigaţie prin satelit. 

via | chevrolet

Comentarii (8)

  • colorado
    Cat de bine arata camioneta asta!!!! Suuuuper! Oricum,americanii fac cele mai frumoase camionete.
    17 2
  • ?
    pt ciobani , scuze in america sunt cowboy
    6 21
  • Opinie
    Acest Colorado e interesant intrucat va fi la nivel global. Multi oameni pe globul acesta isi doresc masinile americanilor. Acum le vor avea. E drept cu usoare modificari. Daca americanii au imbratisat modele europene e momentul ca si americanii sa le ofere ”o particica din America”. Reteta nu e insa completa. Masina e frumoasa la exterior insa modesta la interior. Ramane de vazut cum vor raspunde pietele (Chevy e un etalon in sfera pick-up-urilor) si, mai ales, evolutia viitoarelor modele globale oferite de americani.
    9 1
  • @Bethurbazal
    Modesta la interior??? Eu nu am vazut un interior de pick-up european care sa arate mai bine ca acesta. Stiu,e un concept,dar arata foarte bine la exterior si interior. Daca versiunea de serie va arata la fel de bine,va fi un succes garantat.
    15 2
  • chevy in europa
    ..in ultima vreme chevy este in plina ofensiva: cruze, spark etc. - au preturi mai mult decat ok , cu dotari, motoare, design ... in mod clar se bat cu renault sau asiatice gen kia. Eu ii admir: diversitatea naste evolutia.
    13 1
  • daniel
    chevy
    noul chevrolet are volan pe dreapta, schimbator manual, debuteaza la Bankok si va fi produs in Thailanda. asta da globalizare ! Surprinzator
    7 2
  • kumite
    Ha!
    Ciobanii sunt in romania,bah!Ati trimis unul sa va reprezinte in parlamentul eu.
    Ce ti-ar mai place niste cizme de cowboy!Dar trebuie sa muncesti un an pt asa ceva!
    So,please,gfy!
    11 0
  • :)
    Daca ar avea propulsie electrica,sau macar hibrida,sa ma trazneasca daca nu l-as cumpara :)).
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru