OFICIAL: Fiat a lansat noul Punto EVO

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 30.09.2009
Facelift-ul lui Fiat Punto, modelul Punto EVO, a fost lansat astazi pe un portavion din Italia. Modelul va fi disponibil in Romania din ianuarie 2010.

Italienii de la Fiat au lansat noul Punto EVO in cadrul unui eveniment organizat la bordul portavionului Cavour. Acest portavion este cel mai mare vas al italienilor de la terminarea razboiului si cea mai mare investitie tehnologica facuta de ministrul apararii. Fiat Punto EVO a fost creat in urma unei investitii importante a celor de la Fiat, care au echipat modelul cu o gama larga de motorizari si numeroase artificii tehnologice. Toate motorizarile lui Fiat Punto EVO respecta normele Euro 5.

Noul model a fost dezvoltat de Centro Stile Fiat, cele mai interesante inovatii regasindu-se la interior. Designerii Fiat au remodelat plansa de bord si au inlocuit plasticul ante-facelift cu materiale placute la atingere, care isi facusera deja simita prezenta pe compacta Bravo si care au intrat pe segmentul mic in cadrul Grupului Fiat pe Alfa Romeo MiTo. Exteriorul a evoluat in comparatie cu modelul pe care il putem vedea astazi pe strazi, blocurile optice frontale si posterioare fiind ceva mai angulare ca forma.

Spoilerele au fost si ele usor remodelate, bara fata fiind mai proeminenta si subliniata clar in designul frontal al lui Punto Evo.

Fiat Punto EVO beneficiaza de sapte airbag-uri in echipare standard, dintre care unul pentru protectia genunchilor. In completarea airbag-urilor vin sistemele ABS, EBD, ESP si Hill-Holder. Tehnologia de la interior este completata de un sistem Start&Stop in dotarea de serie, care ofera un consum de carburant mai scazut si emisii reduse fata de echivalentul clasic al acestor modele. Pretul noului Fiat Punto EVO nu a fost anuntat, dar stim ca modelul va fi disponibil in Romania din ianuarie 2010.

Via | FIAT

Comentarii (3)

  • Motzul, cu motzul, care e ideea motzului?
    3 1
  • Marian
    Ziceati ceva de schimbari la interior. Unde le putem vedea? In cele 2 poze de la final? Si chiar asa ce reprezinta "gâlma" aia din frunte? E la pubertate modelul si a facut cosuri?
    2 1
  • aici gasesti mai multe poze cu fiat punto evo
    http://photo.netcarshow.com/Fiat-Punto_Evo_2010_photo_2d.jpg
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru