Oficial: Mercedes E-Klasse se lanseaza la Geneva

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 10.11.2008
Mercedes-Benz a anuntat astazi, oficial, lansarea lui E-Klasse Coupe in cadrul Salonului Auto de la Geneva, de anul viitor.

Anuntul facut astazi de Mercedes nu este o surpriza pentru nimeni, data lansarii noii generatii E-Klasse fiind deja anticipata de majoritatea presei auto de specialitate.

Mercedes a anuntat lansarea lui E-Klasse Coupe pentru jumatatea anului 2009. Sedanul constructorului din Sttutgart isi va face aparitia in cadrul Salonului Auto de la Geneva, unde va fi vedeta standului Mercedes. Noul E-Klasse va fi disponibil si in variantele de caroserie Coupe si Cabrio. Acestea vor inlocui modelul CLK si vor putea concura in segmentul lui Audi A5. Varianta cabrio a modelului va debuta pe piata mult mai tarziu, cel mai probabil in 2010. 

Pe langa versiunea AMG de 6.2 litri, E-Klasse Coupe va avea trei motorizari noi. Noul motor V6 de 3.5 litri si 272 cai putere este una dintre noutati, alaturi de V8-ul de 5.5 litri de pe modelul E 500. Motorul AMG este un V8 de 6.2 litri construit manual capabil sa ofere 481 de cai putere.

Prin mutarea modelului CLK pe platforma lui E-Klasse, Mercedes va putea introduce un nou coupe entry-level, impreuna cu varianta cabrio a acestuia. Astfel Mercedes va avea un competitor direct pentru BMW Seria 3 Cabrio si Coupe.

Va prezentam trei prelucrari digitale inspirate de fotografiilor spion imaginile conceptului Fascination, care anticipeaza viitorul E-Klasse Coupe.

Via | MotorAuthority

Taguri: CLK, Coupe, KERS, Mercedes

Comentarii (5)

  • Marius
    Vrajeala de reclame
    Daca tot sunteti nesimtiti si stresati cititorii cu reclamele astea abuzive, in loc sa adoptati o tinuta mai decenta cu ele...atunci sa-i boicotez si eu, dar asta pe bune.
    1.Referitor la Vodafone...am un amic care a lucrat la ei un timp.Reclamele cu golf 6 si cu Touareg-ul sunt la vrajeala...castiga de fapt cine trebuie...chiar si o ruda mai indepartata al unui angajat vodafone. Cat de cretin sa fii la inceput de secol 21, incat sa crezi ca vei trimite tu un sms la 100, claculatorul extrage ceva precum un popa din cutia milei de la biserica....si hop ai si castigat golful?! Daca vreti sa fiti simpli cotizanti, va urez mult succes.
    2.Referitor la Dacia Logan MCV...stati cuminti in banca voastra si mai asteptati macar pana in primavara. Au facut rabat de la calitate avand in vedere pretul materiilor prime, in special la tabla, la otel. O sa va convingeti voi.

    Toate bune!
    0 0
  • Crysty
    Reclame
    NU MAI BAGATI RECLAME CA PIERDETI CITITORII !!!!! NE OMORATI FRATILOR !!!!! NU STIM PE UNDE SA MAI FUGIM CU MOUSE-UL CA NE INVADATI DE RECLAME !!!!!!!
    0 0
  • andr3i
    RECLAMEE
    mah voi care va ocupati de situ asta, sunte-ti prosti cu reclamele voastre cu tot, nu poti sa dai clik pe nimic k iti apar reclamele astea obosite.
    face-ti naibi ceva nu vedeti k nu convine nimanui.
    0 0
  • romanii
    offf...romanii astia! cand vor invata ca nimic nu este gratuit? cand vor invata ca online nu inseamna gratuit? poate ca nu platiti nimic sa cititi stirile pe care le posteaza redactorii aici, dar ei trebuie sa manance o paine, iar firma sa inregistreze profit. pai daca voi nu platiti nimic ca sa cititi articolele din ce ati vrea sa traiasca?! exact, v-ati prins: din RECLAME! unele sunt intr-adevar enervante, dar tinand cont ca este un site cu acces gratuit sunt de parere ca pretul platit este mic.
    in ceea ce priveste noul e klasse, eu sunt de parere ca arata foarte bine. pacat ca se lanseaza in plina criza economica...
    0 0
  • Andrei Visan
    @Marius
    Bai baiete eshti un dobitoc. Taicamiu a cajtigat primul Golf VI la Vodafone. Singura relatie pe care o am cu Vodafone este cea de client platitor. Fa pe interesantul pe alte forumuri de acum incolo.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru