OFICIAL: Nismo anunta kit-urile S-Tune pentru 370Z

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 11.11.2008
Nissan 370Z va beneficia de un kit aerodinamic si de unul de performanta, dezvoltate de divizia de motorsport Nismo.

Dupa ce saptamana trecuta va anuntam ca Nismo a pregatit deja un pachet de tuning pentru proaspat lansatul Nissan 370Z, revenim astazi cu informatii oficiale si cateva fotografii ale pachetului de accesorii care echipeaza sportiva.

Divizia de motorsport a japonezilor va oferi doua pachete de tuning pentru 370Z. Primul dintre acestea, botezat S-Tune Aero, imbunatateste aerodinamica sportivei nipone multumita listei de accesorii care include: o extensie pentru spoilerul frontal si pentru cel posterior, praguri laterale, un eleron montat pe portbagaj si o serie de logo-uri pentru a se individualiza mai bine.

Cel de-al doilea pachet a fost botezat S-Tune Performance Pack pentru ca imbunatateste dinamica modelului sportiv. Nismo a echipat 370Z cu o noua evacuare, o suspensie sportiva noua, un set de etriere noi si un pachet de jante de 19 inch LMZ5 din aliaj. 

via | CarScoop  

Taguri: 370Z, Nismo, Nissan

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru