OFICIAL: Nissan a dezvaluit 370Z Roadster

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 08.04.2009
Nissan a publicat astazi imaginile si informatiile oficiale ale noului 370Z roadster. Acoperisul din panza se rabateaza in numai 20 de secunde.

Dupa ce ieri v-am prezentat prima imagine a noului Nissan 370Z Roadster revenim astazi cu un set complet de informatii si fotografii, publicat de oficialii japonezi.

Roadsterul vine echipat cu un acoperis de panza, care poate fi rabatat prin simpla apasare a unui buton pozitionat pe consola centrala sau pe portiera. Sistemul poate acoperi sau descoperi masina in numai 20 de secunde.

Spre deosebire de vechea generatie 350Z Roadster, noul model vine cu un ampatament mai mic. Sub capota se va afla acelasi propulsor de 3.7 litri aspirat natural, care dezvolta 332 de cai putere, regasit si pe varianta coupe. Transmisia este asigurata de o cutie manuala cu sase rapoarte sau una automata cu 7 trepte. Potrivit oficialilor japonezi consumul inregistrat de propulsorul pe benzina este de 13 litri/100 de km in mediul urban si de 9.4 litri in mediul extraurban.

Roadsterul vine echipat cu jante de 18 inch din aluminiu, incaltate cu pneuri Bridgestone Potenza cu dimensiuni de 225/50 R18 pe fata si 245/45 R18 pe spate.

Noul membru al gamei 370Z va fi oferit in doua variante de echipare, botezate Roadster si Roadster Touring.

Versiunea de top, Touring, vine in plus cu scaune din piele incalzite si ventilate, conexiune Bluetooth, sistem audio Bose cu opt difuzoare si radio prin satelit. Cei care isi vor dori versiunea Roadster Touring vor putea de asemenea sa aleaga un diferential autoblocant, un hard drive de 9.3 GB pentru muzica, conexiune USB si 7 culori speciale pentru caroserie.

via | Nissan

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru