OFICIAL: Noul Alfa Romeo Milano nu vine la Frankfurt

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 09.09.2009
Alfa Romeo a confirmat oficial lista de premiere ale marcii la Salonul Auto de la Frankfurt. Intre acestea lipseste mult-asteptatul Milano, inlocuitorul lui 147.

Alfa Romeo a confirmat astazi oficial lista premierelor pe care marca din Milano le va alinia la standul propriu de la Frankfurt. Desi era asteptata de multi, noua generatie a lui 147 - redenumita Milano - va lipsi de la cel mai important salon al sfarsitului de an, urmand ca aceasta sa faca parte din arsenalul pe care Alfa Romeo il va duce la Geneva, in martie 2010.

In lipsa lui Milano, cele mai importante noutati ale marcii vor fi cele trei noi versiuni MultiAir ale lui MiTo si editia speciala Quadrifoglio Verde a aceluiasi model, care reprezinta de fapt singurul nivel de echipare in care este disponibil noul MiTo 1.4 MultiAir de 170 CP.

In completarea celor trei versiuni noi ale modelului Alfa de segment mic, Alfa Romeo va aduce la Frankfurt si modelele deja cunoscute din gama, vedetele urmand sa fie 8C Competizione si 8C Spider, cele doua varfuri ale gamei constructorului italian.

via | Alfa Romeo

Taguri: Alfa Romeo, Milano

Comentarii (4)

  • dap..9 ani distanta intre ele...SUPERB
    3 3
  • ridendo
    Not so good...
    desi sunt fan Alfa Romeo (detin chiar o Alfa 147), trebuie sa imi exprim nemultumirea legata de ultimele 2 modele scoase de catre cei de la Alfa Romeo, si ma refer aici la Mito si Milano...pur si simplu nu imi plac!
    4 1
  • alfa
    nu stiu daca se poate spune ceva acum de Milano. e inca in faza de proiect.
    MiTo poate fi interpretabila in viziunea unui pasionat. asa am zis si eu pana sa o conduc!
    DNA-ul face toti banii!
    1 2
  • cuore sportivo
    sper sa-sun fii dat seama ca greseau...sper
    MiTo este o masina de clasa mica...sincer nici mie nu imi place...legat de Milano, sper totusi sa ii lase nasucul cel vechi al Alfei..arata muuuult mai bine decat nasucul actual...si parca i-au luat din rafinamant, din agresivitate....pare acum o masina rotunjoara cam prea comuna pentru o Alfa Romeo...

    :(
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru