OFICIAL: Noul Mercedes GLK

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 18.04.2008
Mercedes a publicat primele imagini cu noul SUV compact GLK, rivalul lui Audi Q5 si BMW X3.

Esential

268 de cai putere are motorul V6 de 3.5 litri de pe Mercedes GLK350.

Mercedes si-a anuntat marea surpriza pentru Salonul Auto de la Beijing. Este vorba despre noul model GLK.
Mercedes a publicat primele imagini cu noul model, inainte de prezentarea oficiala anuntata pentru acest weekend la Beijing. Compania din Stuttgart a prezentat versiunea concept a lui GLK la Salonul Auto de la Detroit, anuntand inca de atunci ca versiunea de serie va reprezenta un rival pentru BMW X3 si Audi Q5.

Noul Mercedes GLK va fi disponibil atat in versiunea cu tractiune pe spate, cat si in varianta cu tractiune integrala 4Matic. Versiunea de top, GLK350, va fi propulsata de un motor V6 de 3.5 litri si 268 CP.

SUV-ul compact pregatit de marca germana va fi comercializat pe piata europeana si prin versiunile 220CDI diesel si 320CDI.

Mercedes GLK are o masa proprie estimata la circa 2 tone, fapt care face posibil un timp de acceleratie de la 0 la 100 km/h de 6.5 secunde.

Crossover-ul german va fi construit in fabrica din Bremen si va disponibil la interior cu insertii de lemn, accente cromate, acoperis panoramic si blocuri optice bi-xenon.

De asemenea, in versiunea standard noul GLK ofera jante de 19 inch, climatizare bi-zona si conexiune Bluetooth.

Via | Mercedes 

Taguri: GLK, Mercedes

Comentarii (1)

  • ala.bala@portocala
    nu image
    horror
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru