OFICIAL: Noul Nissan Cube; vine si in Europa

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 19.11.2008
A treia generatie a modelului Nissan Cube a fost lansata la Salonul Auto din Los Angeles.

Nissan a lansat la Salonul Auto din Los Angeles a treia generatie a modelului Cube. Aceasta va fi disponibila pe toate pietele pe care activeaza producatorul japonez. Cube apare pentru prima data in America de Nord si Europa.

A doua generatie a lui Cube a fost disponibila doar pentru Japonia si cateva piete selecte. Noul Cube ofera un comfort sporit, un spatiu interior mai mare si impresioneaza printr-o serie de detalii la interior, cum ar fi scaunele-fotoliu, panoul de sticla din plafon si noua plafoniera care umple cabina cu o lumina discreta.

Structura noului model nu este cu mult mai rigida, dar suspensia noua de pe fata si bara de torsiune adaugata puntii spate imbunatatesc simtitor manevrabilitatea acestuia. In ciuda latimii aparent mare, raza de bracare a lui Nissan Cube este de 4.6 metri.

Versiunea japoneza a modelului va fi echipata cu un motor de 1.5 litri care dezvolta 107 CP. Acesta va primi o transmisie CVT iar tractiunea va fi pe puntea fata sau integrala, fiind disponibile doua versiuni in acest sens.

Plaforma tehnica a lui Cube va fi folosita de Nissan pentru primul sau vehicul electric de volum, care se bazaza pe Conceptul Denki Cube EV. Noul Nissan Cube va fi disponibil in Japonia in cursul acestei luni si vanzarile in America de Nord si Europa vor demara la jumatatea anului viitor.

Via | CarFanatic

 

Taguri: Nissan, prototip

Comentarii (3)

  • urata
    Este cea mai urata masina dupa fiat multipla.
    0 0
  • WTF!!!!
    aoleu mi-a stat ceasu cand am vazut uratenia asta.cred ca mult mai urata ca fiat multipla si sunt sigur ca va avea succesul lu tida.
    0 0
  • toteu
    e asa de urata incat as cumpara-o :)) p bune e prea tare
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru