OFICIAL: Porsche 911 GT3 RS 4.0, ediţie specială de adio

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 27.04.2011
Porsche a prezentat astăzi 911 GT3 RS 4.0, o ediţie specială de adio a actualei generaţii, inspirată de versiunea pentru circuit 911 GT3 RSR. Sub capotă se ascund 500 de cai putere.

Porsche a dezvăluit astăzi ediţia specială 911 GT3 RS 4.0, cântecul de lebădă al modelului german de generaţie 997 GT3 în forma sa extremă. Inspirat de versiunea GT3 RSR de competiţie, noua ediţie împrumută de la extensia de circuit unitatea pe benzină de 4.0 litri. Modificarea aduce sub capotă 500 de cai putere, asistaţi de o transmisie manuală.

La nivel exterior, noul GT3 RS 4.0 vine cu o vopsea albă şi viniluri de culoare gri, aplicate pe capotă, acoperiş şi panouri laterale. Culoarea albă a fost aleasă şi pentru roll-cage, dar şi pentru jantele speciale. Tot la nivel exterior se pot observa şi o serie de modificări aerodinamice, cum sunt prizele de aer remodelate şi eleronul posterior, menite să reducă coeficientul şi să îmbunătăţească valorile generale ale modelului.

La interior, ingineiri au încercat să reducă pe cât posibil masa totală şi au renunţat la sistemul audio. Chiar şi aşa, habitaclul nu a scăpat de elementele de personalizare.

Noul Porsche 911 GT3 RS 4.0 va fi produs în doar 500 de exemplare, fiecare estimate la aproximativ 180.000 de euro.

Comentarii (1)

  • poftim??
    inca nu e oficial. Porsche nu a publicat nimic pana la aceasta ora. mincinosi si copisti.
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru