Oficial: Porsche dezvaluie 911 Targa Facelift

De Catalin Dinu
Publicat Luni, 28.07.2008
Porsche a prezentat oficial facelift-ul operat versiunilor Targa si Targa 4S ale modelului 911 (997).

Esential

7 secunde este timpul necesar pentru deschiderea completa a acoperisului din sticla la Porsche 911 Targa Facelift.
297 km/h este viteza maxima anuntata de Porsche pentru noua versiune revizuita a lui 911 Targa 4S.
4.7 secunde este timpul de accelerare de la 0 la 100 km/h anuntat de Porsche pentru 911 Targa 4S Facelift.
284 km/h este viteza maxima a versiunii revizuita a lui Porsche 911 Targa.
5 secunde este timpul de accelerare de la 0 la 100 km/h anuntat de Porsche pentru 911 Targa Facelift.

Porsche continua seria de revizuiri ale modelelor sale derivate din 911. Astfel, dupa faceliftul modelelor Carrera si Carrera Cabriolet in toate combinatiile de echipare cu indicativele “S” si “4”, a venit randul prezentarii oficiale a modelelor 911 Targa si Targa 4S in varianta restilizata. Imbunatatirile operate de Porsche se disting la nivel vizual, dar si la partea tehnica a supercarului.

Astfel, Porsche 911 Targa si Targa 4S beneficiaza de noul sistem de injectie directa, noua tractiune integrala Porsche Traction Management (PTM) care inlocuieste vechiul sistem, precum si de transmisia PDK cu ambreiaj dublu si 7 viteze. Datorita noii transmisii, acceleratiile modelelor Porsche 911 Targa si Targa 4S au fost imbunatatite, atingand 100 km/h la plecarea de pe loc in doar 5, respectiv 4.7 secunde. De asemenea, vitezele maxime au fost crescut pana la 284 km/h pentru Targa si 297 km/h pentru versiunea cu tractiune integrala, Targa 4S. Performantele noilor versiuni cu acoperis retractabil din sticla nu depasesc valorile modelelor Carerra clasice din cauza masei totale mari obtinute in urma ranforsarilor.

Principalul element stilistic al versiunilor Targa este acoperisul pliabil din sticla, de 1.54 metri patrati, alcatuit din doua parti. Acoperisul se deschide complet in 7 secunde si ofera pasagerilor un spatiu deschis de 0.45 metri patrati. Noul model Porsche 911 Targa dispune de parasolar cu actionare electrica independenta fata de acoperisul din sticla. De asemenea, geamul din care este constuit acoperisul este tratat impotriva patrunderii radiatiilor UV in habitaclu si este izolat termic contra temperaturilor excesive.

Porsche nu a anuntat inca preturile pentru 911 Targa si Targa 4S, cele doua facelift-uri urmand sa fie dezvaluite publicului larg in octombrie la Salonul Auto de la Paris, data de la care vor incepe si livrarile catre clienti.

Via | WorldCarFans

Comentarii (1)

  • mda..
    tot degeaba daca la 297 trece un logan, deschide geamu.. si intreaba de unde se schimba treaba a doua =))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru