Oficial: primele imagini cu noul Cadillac SRX

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 15.08.2008
Cadillac a prezentat astazi primele fotografii cu noua generatie a crossover-ului SRX. Acesta va fi lansat la Paris.

Esential

2 este numarul de generatii SRX lansate pana acum pe piata. Prima a fost prezentata in 2004.

Cadillac a prezentat astazi primele fotografii oficiale cu a doua generatie a crossoverului SRX, ofera constructorului american in acest segment. Modelul Cadillac va fi lansat la mijlocul anului viitor, urmand sa reprezinta marca de peste Ocean intr-o lupta extrem de stransa care are loc in segmentul SUV-urilor compacte si al crossoverelor.

Noul Cadillac SRX are proportii similare conceptului Provoq, lansat in acest an la Detroit, modelul american dispunand de spatiu pentru cinci pasageri si de volum ridicat pentru bagaje. Desi detaliile oficiale sunt inca secrete, ele urmand sa fie facute publice abia anul in momentul lansarii modelului, la Salonul Auto de la Paris din octombrie, stim deja ca SRX este considerat de sefii marcii o provocare in gama Cadillac.

"Noua generatie SRX este rezultatul unei continue explorari si finisari a rafinamentului designului Cadillac, scopul fiind acela de a crea o prezenta vizibila in segmentul crossoverelor de lux", sustine Clay Dean, directorul de design al celor de la Cadillac.

Managerul general al marcii, Jim Taylor, considera ca noul SRX, la fel ca si CTS Sport Wagon, prezentat in premiera tot astazi , sunt principalele arme ale Cadillac in segmente noi, inca neexplorate la maximum de brandul american: "Noua generatie SRX, la fel ca si CTS Sport Wagon, ne arata un Cadillac care isi duce linia de design in noi directii. Vorbim in general de berline si de crossovere care au marimi perfecte la timpul potrivit pentru consumatorii de modele de lux", spune acesta.

via | Cadillac

Taguri: Cadillac, SRX

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru